Lucyfer69 Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Nick: @Lucyfer69 Imię: Jakub Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Jestem cały czas na forum. Lubię przeglądać demka. Jestem dość obiektywny i nikogo nie faworyzuje. mam duże doświadczenie grałem na cheatach zarówno płatnych i darmowych Doświadczenie w ocenianiu demek: oglądam overwatch kilka razy w tygodniu . doświadczenie mam duże byłem global adminem na innej sieci także junior moderatoerem więc ogarniam Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat Ile czasu poświęcam forum dziennie?: szczerze bardzo mało czasu ale jak bym się dostał 5/6h dzienie Znajomość SM: 8/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199016761480/ Kontakt: steam Discord, Facebook i ts areny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Znamy się? Aplikant musi aktywnie uczestniczyć w życiu Forum. - daj się poznać naszym użytkownikom Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi