Australia Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Siemka, jeśli macie dwie minutki, wypełnijcie proszę ankietę odnośnie mapki na jailbreak: https://forms.gle/cnP8ow69wbkqFL5Y8. Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Tomgra Opublikowano 21 Maja 2021 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Własną mapę będziesz robił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Elegancko zrób coś fajnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypsik Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Robisz własną mapę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 W dniu 21.05.2021 o 22:25, Tomgra napisał: Własną mapę będziesz robił? 6 minut temu, Szczypsik napisał: Robisz własną mapę ? Spoiler 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zrobione ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 @Australia i jakk mapka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 8 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 2 minuty temu, Ixtro0 napisał: @Australia i jakk mapka ? Do końca wakacji powinna być. Mam teraz wyjątkowo pracowite wakacje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moesty Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Wypełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdr Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdar1uNqq Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Wypełnione już dawno, ale chcę spytać jak wygląda sytuacja tzn. na jakim etapie jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) 7 godzin temu, xdar1uNqq napisał: Wypełnione już dawno, ale chcę spytać jak wygląda sytuacja tzn. na jakim etapie jesteś? Nad Ala cloudsami spędziłem około 70-80 godzin, po czym odłożyłem ten projekt żeby się trochę poduczyć z korzystania z sourca, bo rzuciłem się trochę jak z motyka na słońce. Ala cloudsy miały już gun rooma, wyspę z celami, druga mapę, pare skakanek pare ruletek, wyskocznie, basen, fajny Bhop i inne mniejsze bądź większe zabawy, pare fajnych sekretów itp. Wszystko zajmowało sporo czasu, raz udało mi się zmarnować 5 godzin na zabawę w stylu gomoku, która nie działała z racji na limit brushy o którym nie wiedziałem. Wszystko zajmowało, jak już wcześniej wspomniałem, dużo czasu, nie wiedziałem jak zrobić niektóre zabawy, interakcje, ustawienia, więc zacząłem bawić się z mapka w stylu minecraft (o wiele łatwiej tak cos zrobić z racji na prosty design) przy okazji ucząc się np z poradników. Mniej więcej tydzień po rozpoczęciu wakacji zaczęły się dla mnie wyjazdy rekreacyjno-zarobkowe, tak wiec nad mapą nie mogłem pracować. Z perspektywy czasu widzę, że nie potrzebnie wyszedłem od razu z robieniem tej mapki tu na forum, bo miałem wtedy problemy z podstawowymi errorami. Taka walka z wiatrakami to duży błąd i wydaje mi się ze nieźle się tą akcją zbłaźnilem, ale jeszcze się nie poddaje i mam nadzieje ze kiedyś pofreekilluje na swojej mapce Jak wrócę do domku postaram się wrzucić parę ssów Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez Australia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi