Skocz do zawartości

Krótka ankieta

Udostępnij

Australia

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...
7 godzin temu, xdar1uNqq napisał:

Wypełnione już dawno, ale chcę spytać jak wygląda sytuacja tzn. na jakim etapie jesteś?

Nad Ala cloudsami spędziłem około 70-80 godzin, po czym odłożyłem ten projekt żeby się trochę poduczyć z korzystania z sourca, bo rzuciłem się trochę jak z motyka na słońce. 

Ala cloudsy miały już gun rooma, wyspę z celami, druga mapę, pare skakanek pare ruletek, wyskocznie, basen, fajny Bhop i inne mniejsze bądź większe zabawy, pare fajnych sekretów itp. Wszystko zajmowało sporo czasu, raz udało mi się zmarnować 5 godzin na zabawę w stylu gomoku, która nie działała z racji na limit brushy o którym nie wiedziałem.

Wszystko zajmowało, jak już wcześniej wspomniałem, dużo czasu, nie wiedziałem jak zrobić niektóre zabawy, interakcje, ustawienia, więc zacząłem bawić się z mapka w stylu minecraft (o wiele łatwiej tak cos zrobić z racji na prosty design) przy okazji ucząc się np z poradników.

Mniej więcej tydzień po rozpoczęciu wakacji zaczęły się dla mnie wyjazdy rekreacyjno-zarobkowe, tak wiec nad mapą nie mogłem pracować.

Z perspektywy czasu widzę, że nie potrzebnie wyszedłem od razu z robieniem tej mapki tu na forum, bo miałem wtedy problemy z podstawowymi errorami.

Taka walka z wiatrakami to duży błąd i wydaje mi się ze nieźle się tą akcją zbłaźnilem, ale jeszcze się nie poddaje i mam nadzieje ze kiedyś pofreekilluje na swojej mapce :pepeOK:

Jak wrócę do domku postaram się wrzucić parę ssów

Edytowane przez Australia

• Tomgra zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności