Skocz do zawartości

[Przyjęte]odwołanie urs reprezentant

Udostępnij

Urs

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: urs reprezentant
Nick admina: torut
Długość bana: perm
Data i godzina: 5min temu

Serwer: mirage

Powód bana: Czitujesz
Mapa: mirage

https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:565630987&advType=steamid&Submit

zrobcie z tym porządek, bo naprawde sracie w swoje gniazdo dając takim ludziom jakieś prawa xD

czekam az ktos powazny się tym zajmie ;)

cytujac rozpiske waszego profesjonalnego ACT xD

"""

13:44 Po zebraniu awp po ct'ku pikujesz na kuchnie w której zauważyłeś skrawek dupy terorysty lecz cofłeś się w strone side i znowu pikujesz w tą kuchnie celując się w teroryste no okej legit akcja.
14:30 Dość normalny pick na w palacach bo zabiciu cofa się 
15:00 Idealny nade na teroryste który wchodzi w standard niestety nie do końca udany
15:27 przes smoke przeskakuje terorysta do którego strzelasz nie celnie, następnie bez przypałowy 2 strzał w smoke
15:28 zerkasz w strone ct, czy nie przychodzi terorysta z kuchni którego widziałeś przez sciane
15:40 normalny kill słyszałeś jak terorysta podskoczył na standardzie oraz zoomował
16:10 Wychodzisz wcelowujesz się w palace zabijasz no taki pewny pick jak w kolejnych akcjach.
16:28 "zerkasz plecy" gdzie nie wychodzisz nawet spojrzeć w tt spawna tylko po kawałku cofasz się ponowne patrzeć się w wejście do pałacy od strony A gdzie podchodzi ct na którego rzucasz flesha.
17:05 Normalne rzuciłeś palaka usłyszałeś że się pali oraz pikujesz
17:15 Usłyszałeś standard-fire boxy pikujesz na no zoomie oraz trafiasz idealnie. 100% celności noscope
18:14 Spojrzenie na ct który jest na standardzie oraz odwrócenie myszki zerkając co się dzieje po stronie tt spawna.
18:54 Idealny pick  na wybiegającego ctka, następnie cofnięcie się w tył zerknięcie że jeszcze jeden ct'k stoi przy wejściu oraz wcelowujesz się w niego, po zabiciu tego ct'ka mając chronione plecy przez teroryste cofasz sie do niego oraz idealnie pikujesz na nozu udając oczywiście że sprawdzasz gdzie jest ct'k.
19:18 Odpuściłeś tego ct'ka i cofasz się w wejście do palacy na A gdzie idealnie pikujesz na wchodzącego ct'ka ponownie - Po prostu jesteś bogiem Pasha za czasów Vp chowa się

Podsumowując Timing Boga 100% noscope, zachowanie bota, gdy nie widzi przeciwnika z tyłu przez sciany to kompletnie nie interesuje się co się dzieje za jego plecami, nawet gdy ci kolega z drużyny patrzy plecy, ale ty wiesz że ktoś tam jest to co chwile zerkasz tam. Kolega posiada WH.

""

warto dodac moja odpowiedz z tematu ktory zamietliscie pod dywan: 

oczywiscie ze nie, niech obejrzy to ktos kompetentny, ze słuchawkami i doswiadczeniem pozwalajacym na ocenienie czyjejs gry. Gram w te gre prawdopodobnie wiecej niz masz lat, w chuju mam ten serwer ale nie zgodze się z opinią, ze cheatuje. Kazda pojedyncza akcja jest czysta, wszystko slychac + mozna wywnioskowac majac ponadprzecietnego skilla. Kolejna kompromitacja, stwierdzam po prostu ze jestes slaby, czekam az ktos inny to obejrzy i czekam na UB,
PS. Sprawdzcie inne sieci, banowali mnie na kilku najbardziej popularnych sieciach, ale na kazdej po rozpisce dostalem unbana 

EDIT:

jezeli jestes na tyle ograniczony oceniajac demko, moge Ci rozpisać i uargumentowac kazda akcje, ale na razie nie chce mi sie produkowac, po prosut niech obejrzy to ktos "lepszy". Pozdrawiam

Edit2: 

nie bede rowniez linkowal tutaj swoich main kont a troche ich jest i bys sie zdziwil. Jestes tutaj od obiektywnego rozpisania kazdego gracza bez wzgledu na liczbe godzin, konto czy Faceit lvl

Edytowane 19 minut temu przez Urs

Dla leniwych i ciekawych link do demka:
https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=11630&download=auto0-20210508-205012-1217854423-de_mirage-_PL_____ArenaSkilla____Only_Mirage__TR128__NoPrime_____ws__knife__gloves__LiveServer.pl-2130.zip

Tutaj moja odpowiedz co do rozpiski:

13:44 - no nie wiem na chuj tu cos piszesz xD
14:30 - ksiazkowa akcja, po picknieciu sie cofasz
15:00 - ksiazkowy nade, odbijajacy sie od sciany gdy tt rashuje sita
15:27 - szkoda komentarza
15:28 - szkoda komentarza
15:40 - normalny jak kazdy inny, nie wiem po co to piszesz
16:10 - a powiedz mi co robi T raszujący pałace poza wcelowaniem sie w nie? poza tym slychac typa, kolejna kompromitacja
16:28 - skacze sobie po prostu, bo p3t ktorego powinniscie za takie cos zbanowac blokuje mnie od 4 rund i uciekam?? XD
17:05 - nie wiem po co to piszesz
17:15 - ????????? slychac go nawet na sluchawkach z biedry, więc normalny noscope prefire
18:14 - normalne spojrzenie za konczacego sie smoka i sprawdzenie plecow (tzw orientacja na mapie, co jakis czas trzeba sie rozejrzeć w kazdym kierunku)
18:54 - nie czytam nawet twoich miernych wypocin, normalne wcelowanie w miejsce gdzie zostal rzucony flesz 
19:18 - typ tupa, z 2 strony jest smoke, więc pickuje domek, poza tym typ tupa xD 

nie no ogolnie nie wiem o chuj tu chodzi, czy ty kiedykolwiek grales w te gre? dla mnie kompletna kompromitacja i samozaoranie mozliwoscia wypowiedzi, tragedia.
Chuj sie do dupy chowa jak tak bardzo proste rzeczy trzeba tlumaczyc. Kozacki poziom, szacun chlopaki xD Zrobcie porządek z tymi borowikami bo takimi akcjami daleko nie zajdziecie.\
No offence, ale to jest tragiczne xD

Edytowane przez Urs

• Moderator

15;00 nade na side, okej, ale co w tym dziwnego, dostali smoka na CT, więc chyba logiczne, że mozna rzucić nade na standard
16;40 urs wyjmuje flasha, a w tym momencie olcix pickuje palace. Gdzie te Wh?
17;16 pick na chlopa z fireboxów normalny, bo słyszał kroki

brak dziwnych akcji, rozpisałem tylko coś o co się mogli przypieprzyć Ci w poprzedniej, ale mimo wszystko każda decyzja się tłumaczy. Dźwięk, kochani, dźwięk.
Jak dla mnie do UB, każda akcja poprzedzona dźwiękiem, za mało akcji dziwnych, dużo nawet unlucky timingów gdzie chował bron jak przeciwnik wychodzil.

Dodatkowo proponuje godzinę bana dla z3ta za blokowanie i ogolne przeszkadzanie
@ AntiCheat Team

Edytowane przez xdar1uNqq

Po obejrzeniu jeszcze raz demka po wyspaniu oraz ze spokojem i wyciszeniu voice chatu który stwierdzam przeszkadzał mogę stwierdzić że kilka tych akcji było podejrzanych, ale mniej niż jak wczoraj to obejrzałem na wariata.

Mój bład kolejnym razem przysiądę do demka wyspany i na spokojnie.

Urs Ub

Z3t blokowanie w pałacach < ban 30 min

@ Moderator do zamknięcia

Edytowane przez Nitos
  • Haha! 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności