Kostek* Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Nick: Kostek Nick oskarżonego:Getpower Opis: typek cały czas nawiązuje do roku 1940/1944 I tak dalej. Nie wspomnę że wyzywa graczy bez svipa i fajek od cieci itd. Dowody: jb spy vs spy beta godzina 20;10 chb początek mapy. @kolednik33, @ Esper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolednik33 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Podpisuję, ,, MAM 180K FAJEK, A WY BIEDAKI CO? Pluje na takich" ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Teraz, kolednik33 napisał: Podpisuję, ,, MAM 180K FAJEK, A WY BIEDAKI CO? Pluje na takich" ^^ Można na demku zauważyć jak kolednik zrobił celowego fk na mnie i był w ct bez mikro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolednik33 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Teraz, GetPower napisał: Można na demku zauważyć jak kolednik zrobił celowego fk na mnie i był w ct bez mikro. To skarga na Ciebie mordo, nie na mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Teraz, kolednik33 napisał: To skarga na Ciebie mordo, nie na mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale mam nadzieję, że UBT również Cię wychaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 (edytowane) GetPower - daje muta na 720minut Kolednik zrobił specjalnego FK na getpower, proszę o nadanie odpowiedniej kary, przez osoby znające tatyfikator jaila. Close;przyjęte Edytowane 6 Marca 2019 przez Koncu Zmniejszam muta. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi