rajek1908 Opublikowano 1 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Link do steam: - Link do steam oskarżonego: - Nick oskarżonego: @ Janek_ Opis sytuacji: Powiedziałem 2x razy kto pytał po czym admin janek powiedział żebym odsunął mikrofon od buzi ja mu powiedziałem że, nie będziesz mi mówił co mam robić bo jakim prawem jakiś za przeproszeniem dzieciaczek który się poczuł będzie mi mówić co mam robić po tych słowach dostaje mute 60 min nadużywanie jeszcze z błędami ortograficznymi. Serwer: JB Data i godzina zdarzenia: 21-05-01 godz około 22:00 Dowody: Demko jb_arcade 1 albo 2 runda po fd + ss z SB P.S prosiłbym aby tej skargi nie sprawdzał naiz dziękuje :3 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 1 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 (edytowane) 7:49 - rajek - dobra ale kto pytal 7:52 - janek - rajek, rajek 7:54- rajek - co, o co ci chodzi 8:03 - rajek - bym cos powiedzial, ale nie chce byc nie mily 8:53- rajek - ale kto pytal 8:56 - janek - rajek odsun ten mikrofon od buzi 8:59 - rajek - nie będziesz mi mówil co mam robic 9:01 - janek - tak? 9:02 - rajek - tak 9:04 comms dla rajka od janka całość rajek mówil z mikrofonem przybliżonym do ust, przez co trzeszczał mu mikrofon@ SchMidT Edytowane 1 Maja 2021 przez naiz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 1 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi