Heryod Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/HeryodPL/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/hubertesport/ Nick oskarżonego: Hubert Opis sytuacji: Mam tutaj kilka sytuacji. Zacznijmy od tej w której dostałem mute za coś czego nawet nie zrobiłem mianowicie: Za rzekomą prowokacje, po zapytaniu się go jak go niby prowokowałem on mi mówi że cały czas go prowokuje... Po chwili pisania na czacie jednak podał mi powód że rzekomo ja powiedziałem tekst: "Jak hubert to chyba admina w leysach wygrał" Problem jest tylko taki że to nie ja powiedziałem to zdanie a kto inny (Nie pamiętam dokładnie kto). Co można będzie zobaczyć na demku. Drugim powodem za któego dostałem mute jest rzekome nadużywanie mikrofonu. Problem jest znowu taki ze jedyne co robilem to zadawałem pytanie "czy moge zadac pytanie?" Ponieważ każdy inny nadużywał a ja chciałem o coś zapytać właśnie Huberta. Następną sytuacją za którą składam tą skargę oraz która będzie widoczna na tym samym demku. Jest sytułacja w której "Adi" wyzywał borszcza na co Hubert zamiast dać mute graczowi "Adi" napisał na czacie: "Dawaj dalej xd". Mute dał graczowi "Adi" dopiero po kilku minutach. Kolejną sytuacją która działa się również na tej samej mapie jest moment w którym Hubert powiedział następujące słowa: "Heryod nie ogarniasz wyjdź z ct.". Ja po tym wytłumaczyłem mu że to on nie ma racji i że to on nie zna do końca regulaminu na co on po dalszej kłótni wykrzyknął do mnie słowa: "Dobra ale nie rozumiesz że nie dam ci ct bana!" I ostatnią sytuacją na którą nie mam konkretniej daty zajścia aby zobaczyć demko ale Huber czyli aktualnie nowy admin mniej więcej tydzień temu grał używając wspomagaczy celowanie. Było to widać (nie mam daty) ale na mapie obama ponad tydzien temu, gdzie przez ściane przeskoczył mu aimlock. Jednak jedyny dowód jaki na to mam to wiele graczy którzy również zauważyli czity u Huberta. Serwer: JB #1 Data i godzina zdarzenia: 30.04.2021 godzinia mniej więcej 22:49. Na tej mapie działo się wiele jednak dopiero po przyjscu Huberta czyli w polowie mapy. Dowody: 30.04.2021 godzina 22:49 dzialo sie to przez długi czas na mapie któa wtedy trwała. Pozdrawiam Daniel Pardej "Heryod" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 1 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi