Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na smieszka w administracji :)

Udostępnij

Sok_Anansowy

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam:  https://steamcommunity.com/profiles/76561199144497814/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/miczumily/
Opis sytuacji: Bezpodstawny mute, sytuacja wyglądała tak że na fd poinformowałem gracza że dostanie bana za wh albo info, gracz się 3x zapytał "co sok" to musiałem mu więc powtórzyć, jednak śmieszny adminek postanowił mi dać mute za prowokacje, mimo iż po wyciszeniu mnie dany gracz dalej pytał się co mówiłem, ostatnie co powiedziałem "xxx wiesz że jeśli to było info albo wh.." i bęk mute, powtarzam to było na freeday, 
Serwer: jb#1

Data i godzina zdarzenia: 04/28/2021 18:54
Dowody:  04/28/2021 18:54

• Smutne. 2
  • Haha! 1

W ostatniej rundzie na mapie obama gracz dupa zabił nitosa bo zobaczył jego model. Po czym gracz sok zaczął "płakać", że dupa ma wh no i ciągle po części oskarżał go, że posiada wh i żeby się przyznał do tego.

Na kolejnej mapie urwis sok dalej swoje. Nadałem muta za prowokację bo wdłg mnie była to prowokacja, a jeśli bym nie nadał to i tak by dostał za nadużywanie mikrofonu :pepeOK:. Nie wiem co zmienia fakt, że działo się to na freeday'u.

PS demko za 2-3h 🙃

Dalej utrzymuje przy swoim, że dupa jak i pod koniec obamy, jak i na poczatku mapy urwis ciagle się mnie pytał "co sok" więc jesli ja dostałem to on też powinien, fakt żę na freeday możemy sobie rozmawiać o wszystkim i o niczym, a pisałem z dupą na priv:
poczułeś się sprowokowany, albo obrażony na koncu obamy albo poczatku mapie urwis? na co odpowiedział że nie, :) 
//edit A miczu, to nie było nadużywanie mikrofonu, nadużywanie mikrofonu na fd, to jak bym ciąglę pie*olil jakieś głupoty niepytany, albo darł się, free day jest od tego żeby rozmawiać, zobaczymy co UBT na to

Edytowane przez Sok_Anansowy

• Moderator

Urwis
0;26 ananas: ale dupa bedzie banik..... za wh bo albo wh, albo info
0;40 ananas: zoba, zobacz se ostatnią rundę powtórke
1;33 ananas: dupa? dupa dostanie bana (kazali wyjsc dupie z ct)
1;51-2;00 ananas: ej dupa, ej, a wiesz, ze jak wyjdzie ze masz info albo wh, ale czekaj i to będzie widać an demku to..... dostał mute
1;55 dupa: ja nic nie słysze 
DZIAŁO TO SIĘ PODCZAS FD I ROZGRZEWKI 

DODATKOWO OBEJRZAŁEM OSTATNIĄ RUNDĘ Z OBAMY

Patrzyłem na tę akcje z paru kamer i żadna noga się nie wychyliła nawet na sekundę, więc prawdopodobnie info/wh choć raczej info, bo by go wcześniej zabił ;v

Decyzja dla @ SchMidT

Edytowane przez xdar1uNqq
  • WOW MEGA! 1

lol naprawde bylem pewien ze wystawalo mu cos i nie siedzialem z nikim ani nie mam wh to nie mam pojecia, zwidy mam a te zwidy okazaly byc dobre XD . siedze tylko czsami tam z sqzerem, kakashi karakan tensih ale nie siedzialem z nikim wtedy. wiem ze to brzmi malo wiarygotnie ale naprawde tak bylo

Edytowane przez dupateslawny
  • Smutne. 1

W dniu 28.04.2021 o 19:39, Sok_Anansowy napisał:

Dalej utrzymuje przy swoim, że dupa jak i pod koniec obamy, jak i na poczatku mapy urwis ciagle się mnie pytał "co sok" więc jesli ja dostałem to on też powinien, fakt żę na freeday możemy sobie rozmawiać o wszystkim i o niczym, a pisałem z dupą na priv:
poczułeś się sprowokowany, albo obrażony na koncu obamy albo poczatku mapie urwis? na co odpowiedział że nie, :) 
//edit A miczu, to nie było nadużywanie mikrofonu, nadużywanie mikrofonu na fd, to jak bym ciąglę pie*olil jakieś głupoty niepytany, albo darł się, free day jest od tego żeby rozmawiać, zobaczymy co UBT na to

Zoltym kolorem zaznaczylem ktore fragmenty wypowiedzi mnie interesuja.

Ad1. Zgadzam się, ale trzeba tez zachować jakis porządek. Ale tak mówię na przyszlość

Ad2. Nadużywanie to nadużywanie niezależnie gdzie ;v FD to tak samo normalna runda jak każda inna :D

Co do infa/WH zostawię temat otwarty i zedytuje wypowiedź jak sam obejrze demko.

Co do micza Kwestia interpretacji dla jednego admina może być to prowokacja/nadużywanie dla drugiego nie. Nie wyciągam konsekwencji z tej skargi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności