karat Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) karat Nick admina:(od którego dostałeś bana) nie wiem Długość bana:(Czas bana) nie wiem Data i godzina:(dostania bana) nie wiem Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) nie wiem Powód bana:(podany przez admina) nie wiem Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) nie wiem chcąc wbić na retake poćwiczyć bo często tam gram nagle wyświetla mi się że jestem zbanowany więc chcę sprawdzić za co dostałem tego bana i nie ma nic napisane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 dostałeś perma na ip za 4 permy od bota, jak i dwa permy za cheaty od adminow odrzucam @ Moderator 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi