bulsoon Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) - retake 1,2 Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) poniewaz mysle ze bede dobrym adminem i bede opiekowac sie serwerem Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) bylem pare razy na serwerach adminem i mysle ze jest elegancko Jak długo gram w CS:GO?: od 4 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: w jakich tylko chce Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 7 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/bulsonnn/ Mikrofon: (Tak/Nie) ta k Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Wlasnie to robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Brak GT Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi