BeeMay Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) Nick: BeeMay Imię: Igor Wiek: 19 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Jestem osobą naprawdę bardzo spostrzegawczą jak i obiektywną, chętną do pracy jak i osobą posiadającą bardzo dużo wolnego czasu. Dokładnie znam każdy regulamin serwera. Na danej randze już na AS byłem, lecz zrezygnowałem ze względu na natłok pracy/szkoły. Wracając na sieć, chciałbym z powrotem wkroczyć w społeczność, i pomóc innym członkom UBT jak i M@ oraz Opiekunom w utrzymaniu porządku na serwerze, karając ludzi łamiących regulamin pod nieobecność Administratora. Jak długo gram w CS:GO?: Od kilku dobrych lat. Aktualnie na moim koncie Steam widnieje 2 315h Ile czasu poświęcam forum dziennie: Od ostatniego czasu naprawdę bardzo dużo Znajomość SM: 4/10 Link do profilu steam: KLIK Kontakt: TS, DC (BeeMay#7131), Steam ^ Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez BeeMay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Aktywność w dniach 11.04-14.04 to niestety za mało. Aplikant musi być aktywny na forum. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi