smolin Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Nick: smolin Wiek: 17 lat Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chcę pomóc administracji w ogarnianiu serwera, często gdy nie ma na serwerze admina gracze bardzo nadużywają mikrofonu,przeklinają,wyzywają się,proszą o walutę serwera. Często też muszę pisać do administracji na prywatnej wiadomości bo nie da się grac na serwerze bo jest nie fajna atmosfera. A nie chciał bym żeby nowi gracze na serwerze spędzali czas w takiej atmosferze bo to bardzo zniechęca do grania. Doświadczenie: miałem admina na hns i mam doświadczenie Jak długo gram w CS:GO?: 2598h 2017roku W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 16-23 Link GT:https://www.gametracker.com/player/[Vixa] smolin/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 4 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198401445564/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Na tak +Wiek +Doświadczenie +Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amster Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Na tak +Wiek +Doświadczenie +SM -Dużo adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Na Ta +wiek +doświadczenie +aktywność -/+ dużo adminów aczkolwiek przydałby się jakiś co miał już takiego admina np. ty. Niektórzy admini to nawet życia nie ogarniają xD 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo4321 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Na tak +doświadczenie +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 +wiek +sm Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordey Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Na tak +doświadczenie +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goral Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Na tak +Doświadczenie +Aktywność +Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooki Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Na Tak +Doświadczenie +Wiek +Aktywność +Sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYGRYS Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Na tak +Wiek +Doświadczenie +Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PapierzSkyhunter Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Na TAK +wiek +znajomość regulaminu +aktywność +kultura +przestrzeganie regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Na tak, + aktywność + doświadczenie + miły 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Na Tak + aktywny + doświadczenie + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazor Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Na tak +aktywny +ogarniety +doswiadczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Critical Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Na Tak + aktywny + doświadczenie + wiek + znajomość regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 (edytowane) Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko na dwutygodniowy okres probny. Edytowane 27 Kwietnia 2021 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi