leet Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Nick: leetttttt Nick admina: Kokonek Długość bana: perm Data i godzina: 2021-04-21 18:40 Serwer: retakes #2 Powód bana: Czitujesz Mapa: inferno Gram sobie na serwerze, i nagle dostaję bana(???) W zgłoszeniach sprawdziłem, że zgłosiła mnie tylko i wyłącznie jedna osoba mimo, że byłem czysty Steam ID: STEAM_1:0:427831822 Steam3 ID: [U:1:855663644] Steam Community: 76561198815929372 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 3:28 Dziwnie jeździłeś za modelem chłopa który był za ścianą 4.02 Wyjątkowo celny flick na głowę z awp. Mógł to być fart ale warto zaznaczyć 4.08 Wychylasz się z piachu nie patrząc na lewo tylko od razu patrzysz koło biblioteki jakbyś widział na wh że akurat przeskakiwał 4.25 Znowu flick i znowu na głowę, znowu mogłeś mieć farta albo po prostu aimbot pod przycisk 4.29 Cofasz się idealnie jak chłop się wychyla, jak dla mnie chciałeś po prostu ukryć to że latasz na wh idealnie się cofając bedąc wcelowanym 5.26 pickując na piach nawet nie celujesz w prawo tylko od razu w lewo wiedząc że tam jest przeciwnik, jak dla mnie wh 6.17 Ładny onetap z kałacha w głowe, znowu może fart może aim 6.20 Słyszysz gościa na blisko że podchodzi mimo to nawet się w niego nie wcelowałeś, zacząłeś strzelać dopiero jak zaczął się wychylać. Albo grasz bez słuchawek albo jesteś na tyle nowym graczem w csa że nie zwracasz uwagi na dźwięki. Jakbyś był dobrym graczem to słysząc przeciwnika wcelowałbyś się w miejsce z którego wychodzi 7.01 Słyszy przeciwników na shorcie a dalej patrzy w apsy, mogło to być spowodowane flashem który dostał lecz zanim dostał flasha nadal słyszał przeciwników którzy wychodzą z shorta 7.28 Wychylenie się z awp na cmentarz i chwilowe zatrzymanie się na modelu przeciwnika przez ściane 8.08 Znowu to samo co w 5.26 Pickujesz z pre-fire na przeciwnika w piachu nie wcelowywując się do lewej tylko od razu do prawej Po tej akcji poszedł perm ode mnie. Jak dla mnie za dużo "przypadków". Podsumowywując, albo latasz na wh albo masz strasznie dużo szczęścia. Zostawiam sprawę rangom wyższym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leet Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Co do kroków to było tak dlatego, że w tle rozmawiałem z kimś na discordzie i nie byłem w stanie wszystkiego usłyszeć. Kolejna sprawa jeżeli chodzi o wychylanie to nie sprawdzałem czasem miejscówek z tego powodu, że ileś rund pod rząd ktoś ciągle stał w tym miejscu, dlatego jako pierwsze je sprawdzałem. Krótko mówiąc goście byli mega przewidywalni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Teraz, leet napisał: Co do kroków to było tak dlatego, że w tle rozmawiałem z kimś na discordzie i nie byłem w stanie wszystkiego usłyszeć. Kolejna sprawa jeżeli chodzi o wychylanie to nie sprawdzałem czasem miejscówek z tego powodu, że ileś rund pod rząd ktoś ciągle stał w tym miejscu, dlatego jako pierwsze je sprawdzałem. Krótko mówiąc goście byli mega przewidywalni. Co do tego przewidywania, jakim cudem mogłeś przewidzieć akcję z 4.08 jak byłeś pierwszy raz po ct wychylając się z apsów? Jeszcze zrozumiałbym akcję z 8.08, wtedy faktycznie mogłeś "przewidzieć" ale jak dla mnie i tak latałeś z wh bądź z jakimś info czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leet Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Teraz, Kokonek napisał: Co do tego przewidywania, jakim cudem mogłeś przewidzieć akcję z 4.08 jak byłeś pierwszy raz po ct wychylając się z apsów? Jeszcze zrozumiałbym akcję z 8.08, wtedy faktycznie mogłeś "przewidzieć" ale jak dla mnie i tak latałeś z wh bądź z jakimś info czy coś. Czy mogę gdzieś znaleźć demko? Bo nie jestem w stanie nawet zobaczyć tych akcji z tego powodu, że nie mam do niego dostępu. Na żadnym wh nie byłem, ale moja słowa i tak nic nie zmienią, niech ktoś to rozpatrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 4;02 losowy killek z piachu 4;10 drugi losowy killek po fleszu z piachu 4;16 pick cara i killek na bananie - normalny killek 4;23 idzie na ct, bo na bananie było czysto, zabija chlopa z ct, bo rzucil molotova ;v 4;26 pickuje drugi raz i daje dziwnego flicka w glowe z awp 4;43 refrag 5;30 ktos rzucił molotova w pit, a leett dobił rywala 6;19 dziwny headshot koło basenu 7;34-36 dziwne ruchy celownikiem za ciałem 8;22 perm Ogólnie demko ma dużo momentów, w których zachaczał o rywale przez sciane ja bym podtrzymał werdykt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi