ezo Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Nick: ezo Nick admina: Spe3DU Długość bana: perm Data i godzina: 2021-04-16 16:54 Serwer: ★ArenaSkilla★ Only Mirage Powód bana: czitujesz Mapa: mirage Świeżo zrobione konto więc się nie dziwie że ban z bomby. Mogę podać namiary na główne acc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 0;59-1;02 ezo missuje pare strzalow w domekb, ale jednak killa trafił 1;09 znowu missuje pare strzalow 1;11 missuje strzaly w domekb 1;20 missuje pol magazynka 2;45 ezo zabija typka z mida - czysty killek 2;57 dojezdza zakręt bedac spoznionym, jego kolega ginie, wiec ezo rzuca flesha i dobija typka - czysty killek 5;23 grając na midzie po czasie zrashowal undera, rzuca sobie flesha pickuje, podchodzi dalej po schodach i zabija enemy, ktory zle zpickowal - czysty kill 5;42 słyszał typa w domkub wiec podszedl wyzej tych schodów i go zabił, brak info w enemy - czysty kill 7;51 zabija typa z rampy, znowu wchodzi za swoim graczem, wiec po prostu zrobil entry ;v - czysty kill 8;53 dostaje bana Szczerze mówiąc totalnie nie wiem za co jest ten ban. Oglądałem demko dwa razy i w żadnym momencie nie widziałem dziwnego zagrania. Jak dla mnie do oczywistego UB, ale decyzja należy do @ xBonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi