GetPower Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Nick:GetPower Nick oskarżonego:Mr.White Opis sytuacji: Dostałem mute na 1440 z powodem łamanie regulaminu. Żadnego ostrzeżenia nie słyszałem. Dodam, że tym razem nie propagowałem faszyzmu, nazizmu czy jak wy to tam nazywacie. Jedyne co było to mówiłem AU, a gracze dokańczali schwitz i tyle. Serwer: JailBreak Dowody:Demo jb_spy_vs_spy_beta7 19:07 04.03.2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Miałem dokładnie to samo tylko dostałem muta od rumuna powiedziałęm jak w AU i dostałem muta z powodem: Dobrze wiesz jaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 GetPower - Spalił bym was jak ż.... Inna osoba - ydów GetPower - W Au Inna osoba - schwitz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 2 minuty temu, Mr.White napisał: GetPower - Spalił bym was jak ż.... Inna osoba - ydów GetPower - W Au Inna osoba - schwitz a ja powiedziałem tylko ze jak w ał boli mnie noga to nie rozumiem czemu dostałem muta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 4 minuty temu, Mr.White napisał: GetPower - Spalił bym was jak ż.... Inna osoba - ydów GetPower - W Au Inna osoba - schwitz Jeżeli tak było to chociażby nie dokończyłem, więc mute bezpodstawny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 nie bez podstawny bo wszyscy wiedza o co ci chodzilo bylem przy tym, to samo jak na jb_summer_xmas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 To jest prowokacja. A wy admini, jak gość wam coś mówi o faszyzmie, a tym bardziej osoby karane za to, walcie od buta muta. Do odrzucenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 21 minut temu, Koncu napisał: To jest prowokacja. A wy admini, jak gość wam coś mówi o faszyzmie, a tym bardziej osoby karane za to, walcie od buta muta. Do odrzucenia. Jaka prowokacja? Nic o faszyzmie nie było. Nie dokończyłem zdania A tego UBT to chyba w lays'ach wygrałeś typie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 nie będziemy tolerować takiego zachowania na arenie skilla: resztę wytłumaczyłem Ci w innej skardze podtrzymuję decyzję poprzedników; skarga odrzucona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi