Pawelek Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) STEAM Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) RAMEX Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) ♡Ramex♡ Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Na początku mapy po wejściu do ct było lekkie zamieszanie z graczem, który wszedł do ct nie ogarniając. Zapomniałem wziąć wardena, wydałem polecenia i otworzyłem cele bez werdena, więc mieli freedaya, nie wiedziałem o tym że go nie mam i zacząłem strzelać zabiłem 1 i gracze uświadomili mi o moim błędzie, więc nie strzelałem, koleś podniósł broń zaczął do mnie strzelać więc zabiłem 2, po czym dostaje bana za 2fk po wielu pytaniach kiedy to zrobiłem powiedział "zrobiłeś 3 lub 4 nawet" wkurzyło mnie to trochę i powiedziałem, że 2-3 mapy temu nie wiedział jak przekazać wardena komendą (taki admin) po tym komentarzu dostałem bana Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB 2 Data i godzina zdarzenia: 14.04.2021, około 13:40 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demko mapy jb_moonjail_v2, czas 13:40 - 13:45 (początkowe rundy mapy) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramex Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 A wiec bana dostałes za 2 fk na 60 minut nie przeprosiłes graczy ani nie chciałes dać zabawy i zapierałes sie ze nie zrobiłes 2fk na dodatek na nastepnej mapie zaczałes komentować moja prace z czego dałem ci bana na 30 minut a wiec wszystko wykonałem dobrze a i jak nadać wardena to ty mi nie powiedziałeś tylko kokonek bo to akurat nie wiedziałem bo nie znalazłem tego na forum w zakładce Komendy Admina a bana za komentowanie dostałes po tej mapie na ktora jest nadana skarga. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Ramex napisał: ani nie chciałes dać zabawy Kiedy miałem dać zabawę skoro dostałem instant bana? 2 minuty temu, Ramex napisał: na dodatek na nastepnej mapie zaczałes komentować moja prace Tej samej mapie. 4 minuty temu, Ramex napisał: a i jak nadać wardena to ty mi nie powiedziałeś tylko kokonek Co nie zmienia faktu, że jesteś niedoinformowany. 6 minut temu, Ramex napisał: a bana za komentowanie dostałes po tej mapie Nie, tej samej. Skoro wypowiadając się nie wiesz nawet kiedy to było lepiej się schowaj, bo nie życzę szczęścia w dalszym adminowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramex Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 powiedziałem daj im za to zabawe ty nie bo nie zrobiłem zadnych fk ,na nastaepnej mapie dostałes bana za komentowanie bo komentowałes jeszcze na tej 1 mapie pod koniec ale na drugiej ci bana nadałem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Teraz, Ramex napisał: powiedziałem daj im za to zabawe ty nie bo nie zrobiłem zadnych fk Nic takiego sobie nie przypominam, zresztą z taką osobą nie przedyskutuje tego, więc zostawiam resztę wyższej randze. 1 SPAM Przez SK4N3R, 14 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 paweł zrobił jednego fk, niespecjalnego. admin dostaje pierwsze i ostatnie ostrzeżenie. Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi