Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na admina

Udostępnij

Pawelek

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) STEAM

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) RAMEX

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) ♡Ramex♡
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Na początku mapy po wejściu do ct było lekkie zamieszanie z graczem, który wszedł do ct nie ogarniając. Zapomniałem wziąć wardena, wydałem polecenia i otworzyłem cele bez werdena, więc mieli freedaya, nie wiedziałem o tym że go nie mam i zacząłem strzelać zabiłem 1 i gracze uświadomili mi o moim błędzie, więc nie strzelałem, koleś podniósł broń zaczął do mnie strzelać więc zabiłem 2, po czym dostaje bana za 2fk po wielu pytaniach kiedy to zrobiłem powiedział "zrobiłeś 3 lub 4 nawet" wkurzyło mnie to trochę i powiedziałem, że 2-3 mapy temu nie wiedział jak przekazać wardena komendą (taki admin) 
po tym komentarzu dostałem bana
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB 2

Data i godzina zdarzenia: 14.04.2021, około 13:40
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demko mapy jb_moonjail_v2, czas 13:40 - 13:45 (początkowe rundy mapy)

• Lubię to! 1

A wiec bana dostałes za 2 fk na 60 minut nie przeprosiłes graczy ani nie chciałes dać zabawy i zapierałes sie ze nie zrobiłes 2fk na dodatek na nastepnej mapie zaczałes komentować moja prace z czego dałem ci bana na 30 minut a wiec wszystko wykonałem dobrze a i jak nadać wardena to ty mi nie powiedziałeś tylko kokonek bo to akurat nie wiedziałem bo nie znalazłem tego na forum w zakładce Komendy Admina  a bana za komentowanie dostałes po tej mapie na ktora jest nadana skarga. 

• Smutne. 1

2 minuty temu, Ramex napisał:

ani nie chciałes dać zabawy

Kiedy miałem dać zabawę skoro dostałem instant bana?

2 minuty temu, Ramex napisał:

na dodatek na nastepnej mapie zaczałes komentować moja prace

Tej samej mapie.

4 minuty temu, Ramex napisał:

a i jak nadać wardena to ty mi nie powiedziałeś tylko kokonek

Co nie zmienia faktu, że jesteś niedoinformowany.

6 minut temu, Ramex napisał:

a bana za komentowanie dostałes po tej mapie

Nie, tej samej.
Skoro wypowiadając się nie wiesz nawet kiedy to było lepiej się schowaj, bo nie życzę szczęścia w dalszym adminowaniu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności