Szef Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Witam serdecznie dostałem muta z powodem skarga, napisał na mnie skarege gracz: Lewy najprawdopodobniej z powodu nieogarniania po stronie CT były to moje pierwsze razy w CT, Nie odliczałem ale się poprawiałem administracja była surowa i wywalała mnie z CT. W końcu się nauczyłem ogarniałem ct nie robiłem błędów i raz ktoś zabił ctka i powiedziałem pozycja buntu bez odliczania o dostałem skarge. Więc proszę o un muta bo chce normalnie gadać z ludźmi nie wyzywam ludzi a jak tak to tylko gdy jestem ofiarą prowokacji. Bardzo proszę o wyrozumiałość. Mam nadzieję że moja prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie. Dziś kupiłem VIPA i chciałem popytać ludźi i tu mut z powodem skarga, Niestety nie za zbyt fajne zachowanie ze strony administracji że faworyzują graczy, Nie będę tu dawać przykładów bo to nie jest temat mojego złoszenia. Proszę następnym razem o wyrozumiałość i zrozumienie ze strony administracji do graczy pozdrawiam serdecznie i miłego dnia/ wieczoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Brak wzoru. PS. ctban =/= mute. - przejrzyj ostatnie skargi. tam będzie napisane za co dostałeś karę. Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi