kurde_naura Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Nick: ☆Arrisek-IwnI☆ Link Steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561198963927936/ Admin który dał mi muta: @ DOMINO PoRyjuNogami Nawrócił Perm muta bo jakiś admin zdjął przez przypadek. Długość Muta : Perm Data i Godzina Muta : 09/03/2020 godzina 22:17:43 Data i Godzina Muta Nadana od PoRyjuNogami 02/17/2021 godzina 20:03:54 Powód: nemere mk perm mut Powód PoRyjuNogami : kultura,obraza (Sam PoRyjuNogami może potwierdzić że to nie prawdziwy powód.) (Wiem że byłem niegrzecznym graczem dużo rozmawiałem dużo przeklinałem ale poprawiłem się dużo osób to zauważyło i chciałoby zemną normalnie porozmawiać tak jak ja z nimi bo wiadomo że brak komunikacji jest męczące na takich serwerach. Gdy dostałem jednego dnia unmuta to połowa serwera była zdziwiona i ucieszona i każdy kto był wtedy na serwerze może potwierdzić że umiałem się dogadać nikogo nie obrażałem i normalnie gadałem dlatego mam nadzieje że dostane szanse od kochanej społeczności ArenaSkilla Pozdrawiam i życzę miłego dnia.) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Nikt nie był ucieszony oprócz innych graczy którzy zachowują się jak ty. Musisz jeszcze bardzooo długo poczekać by odpokutować to co robiłeś przez kilka miesięcy. W końcu na perma trzeba czymś zasłużyć (; @ Moderator, @ Początkujący Moderatorodrzucić. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi