Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na admina jb#1

Udostępnij

Sok_Anansowy

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) : https://steamcommunity.com/profiles/76561199144497814/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/DjPiko/

Nick oskarżonego:  DjPiko BEZZZKITU
Opis sytuacji: Rzekomo nadużywałem mikrofonu na rozgrzewce jak i fd :X nie jest to pierwsza sytuacja ze za drobne przewinienie dostaje od tego Pana muta, wiekszość commsow mam od niego, 
druga sytuacja to jedna mapa przed  sobota, 3 kwietnia 2021, osoba x, weszła do ct i zrobiła 5-8fk nie pamiętam i szanowany dj pikko nic z tym nie zrobił osoba nie otrzymała zadnego bana, z tego co mi mówił mimo mojej prośby aby przejrzał demko z tej mapy nie zrobił tego do dnia dzisiejszego, 
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie): jb#1

Data i godzina zdarzenia: 04/06/2021 17:10 oraz  sobota, 3 kwietnia 2021 przed  19:36 przed mapą jb_urwis
Dowody: 04/06/2021 17:10 oraz  3 kwietnia 2021 przed  19:36 przed mapą jb_urwis1.thumb.png.2798b129f276b8193fb9bb606941c6dd.png

• WOW MEGA! 1

1syulacja 

Wysylalem binda na msay 2/3 razy "nie naduzywajcie mikrofonu" Uzwazales że na fd można nadużywać ostrzegałem cię jeszcze raz po czym znów naduzywales mikro (dostales mute za nadużywanie na 30min co i tak jest mało patrząc na to że jesteś na black list) 

2sytulacja za te FK była zabawa o ile się nie myle

• Haha! 1

co do jb urwis, nie bylo tam zadnych fk, natomiast:
p4w3lx - obraza rodziny - 120 mute

co do mute, trochę słuszny, trochę niesluszny. osobiście bym nic za to nie dał, natomiast jak sok otrzymał mute, to kush i kayzer w tamtym momencie powinni otrzymac to samo.

@ SchMidT

• Moderator

jb_jong_final
Sok ananasowy 60 [mute] kultura    
asd 60 [mute] kultura
na serwerze był piko, a Ci wyżej się cisneli nawzajem, piko nie reagował.
redżi 30 [mute] podpowiadanie 
litaml 30 [mute] kultura
tutaj dalej rzucają mocnymi słowami, a piko dalej nie reaguje
Piko nadał mute dla  pote galvez za prowokacje
09;06 piko naduzywa slapa by wyjsc z dziury, ale mu sie nie udało xd
asd wykonał 5 specjalnych freekill i wyszedł z serwera
Jeżeli chodzi o tego mass fk, piko żył i był uwięziony, wiec nie widział tego co się stało. Nie zauważył, że osoba, która wykonała FK wyszła, wiec uznał, że zabawe daje osoba, która zrobiła fk ;v

asd 1800 [ctban] 5 specjalnych fk + ucieczka

Co do admina @ SchMidT

• WOW MEGA! 1

Oczywiście byłem świadom że piko miał FD i spadł tam, dlatego na pv jak i na mapie prosiłem go o sprawdzenie demka jednak tego nie zrobił, kolejnego dnia gdy zapytałem się go na serwerze czy sprawdził tą mapę powiedział, że nie. Tetsuya miał sprawdzać inną mapę oczym on wiedział jak i ja więc mu napisałem która mape ma sprawdzić jak widać nie sprawdził jej

1.1.png

Edytowane przez Sok_Anansowy
  • Smutne. 1

Wychodzę z założenia, ze jak czegos sie nie zrobi od razu to potem ciężko, bądź się zapomni, więc rozumiem pika XD

Co do nadużywania slapa nie rób tego więcej, nie jest to na tyle poważne, żebym coś z tym zrobił

A I reaguj  nawet zwykłymi ostrzeżeniami a jak to nie pomoże wal te kary ;v - ważne, że są już nadane

Co do tej skargi Piko otrzymuję jedyne ostrzeżenie (ponieważ jest na okresie próbnym) - za brak reakcji 

A co do Pana piszącego skargę - Skoro UBT oceniło demko tak, że dostałeś commsa musiało coś w tym być ;v więc argument "wiekszość commsow mam od niego" jest totalnie bez sensu

Skarga została przyjęta.
Edytowane przez SchMidT

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności