MroKu Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Nick : Mroku Nick oskarzonego : Hemoglobina Powód : Prowokuje Serwer : jb mapa : jb_summer_xmas_v1 Godz. ok. 20.20 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) AHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH Ty chyba naprawdę coś masz z głową nie prowokowałem czekam na demko i decyzje ubt Edytowane 3 Marca 2019 przez Hemoglobina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 mozliwe ze byla lekka prowokacja ale to po obu stronach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 9 minut temu, RUMUN Andrzej napisał: mozliwe ze byla lekka prowokacja ale to po obu stronach ja nie prowokowałem ja tylko powiedziałem zeby mówił dalej i ze nie jest dobrym adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 To jest prowokacja gadanie coś w stylu "no mów dalej mów dalej" to jest prowokacja właśnie sam się przyznałeś że mnie prowokowałeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 między mrokiem a hemoglobiną toczyła się niepotrzebna dyskusja, która w mojej ocenie nie była na tyle szkodliwa, aby podjąć decyzję o ukaraniu którejkolwiek ze stron @ Hemoglobinanie wdawał się w niepotrzebne rozmowy @MroKu™ | cs.moneynie komentuj pracy admina odrzucam skargę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi