FEJMICZEk Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Nick: Fejmik Link Steam :https://steamcommunity.com/profiles/76561199105625252/ Admin który dał mi muta: @ wiesiu_HACKER Długość Muta : Perm Data i Godzina Muta : 11/11/20 11:50 Powód: MK MUTE NA KONCIE +Vac |FEJMIK| Bardzo żałuje to co zrobiłem czyli dostałem permuta i bardzo chciałbym unmuta bo już go troche mam ulepsze swoje zachowanie chciałbym bardzo 2 szanse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Nie ma szans , nie widać żebyś żałował + za wcześnie jeszcze (; @ Moderator, @ Początkujący Moderatorproszę odrzucić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi