Szefuncio Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199135672590/ Link do steam oskarżonego: Lewy gang orc admin Nick oskarżonego:LEWY Opis sytuacji:MÓJ BRAT Sobie gra troche przez chwile mu sie po odzywałęm i odrazu pan lewy dał perma mojemu bratu runda niewiem Serwer: JBv2 Data i godzina zdarzenia: 18:25 Do 18:32 Dowody: demko z mapy demko a i jescze dowód duzo graczy z drv2 np jescze major v1 potwierdzi ze jestem bratem tego co dostał perma i ja troche permów powyrywałem ale on nic nie zrobil wiec idk Edytowane 4 Kwietnia 2021 przez Szefuncio 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 (edytowane) Przed chwilą dostałem wiadomość, myslę że ona coś do tej skargi wniesie. @ SK4N3R Wynika to, że on się podszywa pod brata, głos taki sam. Chciałbym napisać skargę jeszcze na tę osobę, mapa jb_spy_spy cała mapa gracz wyzywał ludzi na serwerze. Nick "<3 Czits<3 ArenaSkilla.pl" https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=3036&download=auto0-20210404-143550-1221497662-deathrun_spy_vs_spy-_PL_____ArenaSkilla_____DeathRun_Klasy__v1______trail__ws__knife__LiveServer.pl-1458.zip Edytowane 4 Kwietnia 2021 przez Rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Dostałeś Perma z mk, wyżej przyznałeś rastafariemu że to ty gadałeś XD. Tak że skarga bez sensu nagle jak wyszedłem z sm_ukryj to głos szefuncia zmienił się na głos jego brata. +dostałeś chyba 5 banów za mk i auto bh 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefuncio Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 zmienił sie to fjanie tylko ze ja mu chwile pogadałęm jezu a czy grałem ? ni wiec nie spam poczekaj az ktos wyzej postawiony od ciebie napisze bo z toba nie chce mi sie dyskutować 3 1 SPAM Przez SK4N3R, 4 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 MK Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi