Sok_Anansowy Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Witam, mam mały problem odnosnie "spamienia !repeat" na serwerze #Jb1 problem tkwi w tym gdyż jednak nawet nie dotykałem/dotknąłem klawiatury a tak czy siak spami mi tą komendą, podejrzewam jakiegoś trojana przez linuxa/ubuntu, jeśli nie to to nie wiem, jednak na pewno ja nigdy tą komendą nie spamiłem, gdyż wiem ze za to można wyrwać gaga, jesli ktoś był by w stanie pomoc, programem jakimś albo jakiś sposob czy coś to miło by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Jest bug że na początku rundy jak sobie zbindujesz sm_repeat w konsoli pod jakiś klawisz i od razu na początku rundy zaczniesz tym spamić to na czacie pojawia się ten komunikat i z tego co wiem widzą go wszystkie osoby z drużyny TT. Przynajmniej tak było ostatnio bo taki chłop zaczął tym spamić i ja też miałem ten komunikat mimo że to nie byłem ja. Żadnego virusa nie masz nie musisz się martwić xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Miałem tak raz w sumie nic z tym nie zrobiłem i więcej razy mi się to nie pojawiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi