hobbit Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Na nie -idiotyczne i dziecinne zachowanie dalej u ciebie występuje i będzie występowało -prowokacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Na nie Nie wiem jak się zachowujesz ma serwie Ale poza nim toxic - prowokujesz często - admin od kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 na tak (okres próbny) +wiek +ogar +SM +ogarniasz na JB2 +/- zachowanie, aczkolwiek zależy jak na to patrzeć bo ja nie mam kija w du XD +dobra morda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 W dniu 1.04.2021 o 14:57, naiz napisał: co prawda spisujesz się, natomiast mam pewne zastrzeżenia imo jeden admin ci w zupełności wystarcza Póki co Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi