Kokonek Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/Kokonek123/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/profiles/76561198256629021/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Siwy Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Admin nie zna taryfikatora banów + mówi mi żebym nie pisał skargi bo da mi "przepustkę" żebym nie dostał od niego muta. Dwa special fk guzikiem (chociaż one były przypadkowe nie specjalne) = ban 6h + specday (kary są o połowe niższe) czyli 3h a admin dał mi na 4h Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB#2 Data i godzina zdarzenia: 20:50 27.03.2021 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) mapa jb_arcade (to z tą przepustką) całe demko polecam + bana dostałem na mapie jb_dust_final 2 i był to fd więc się zrespili 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Nie wiedziałem że był specday #tkliwy admin i dlatego dałem ci bana. Tak naprawdę to chciałem ci skrócic tego bana za 2 special fk ale nie wiedzialem ze byl ten event. Co z tego ze sie zrespilismy, mimo tego i tak zrobiles fk, w dodatku przyciskiem. 4. Celowe zabijanie więźniów guzikiem: W przypadku więźnia - Ban od 60 do 360 minut. chciałem ci dac na 240 i to zrobilem. Z tą przepustką to zartowalem bo pisałem ci o tym pozniej. Skrócić chcialem ci tego bana, z góry wynika ze to co napisalem teorytycznie było moim błędem bo nie sprawdziłem forum o tym evencie. Czekam na decyzje majora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Na prośbę autora- skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi