Kokonek Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/Kokonek123/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) Niestety nie mogę znaleźć bo oskarżony wyszedł z serwera Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Kava Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Dwa special fk + nieogarnianie. Gdy osoba która miała życzenia napisała oitc i lr for fun oskarżony powiedział że się zgadza i ją zabił. Potem w jednej z rund oskarżony podszedł do mojej celi, zabił mnie i wyszedł z serwera. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB#2 Data i godzina zdarzenia: 26.03.2021 ok. 23:29 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) Demko z okolic 3 rundy i dalej. (niestety nie pamiętam dokładnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 KARY DO NADANIA: @ Admin JB #2 kava 480 [ctban] specjalnyfk+ucieczka+ nieogarnianie (co prawda zabił chlopa, który chcial LR,ale w next dał mu fd) bambik 60 [mute] kultura kokonek 30 [mute] prowokowanie/kultura @ xdar1uNqqdziena za rozpisanie dema na PV (; @ Moderator, @ Początkujący Moderatorprzyjąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi