Supremenie Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Nick: $upreme#niemiły ArenaSkilla.pl Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: jest teraz bardzo mało adminów tylko 2 z tego chyba 2 mają nieobećność a jest dużo osób które sie wyzywa itd wieć przyda sie nowy admin w ogarnianiu go. wiem że mam dużo sourcebansów ale aktywność nadrobi haha Doświadczenie w adminowaniu: nigdy nie miałem admina ale szybko sie naucze Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata 2700 godzin W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 10-13 18-22 15-16 Link GT: aktualny gt 2 Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: steam Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) przechodze Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Panie, Ty masz 3 warny na koncie. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi