Kostek* Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Nick: Kostek Nick oskarżonego: Hemoglobina Opis: Dostałem ostrzeżenie za bycie na txt, OKEJ nic by nie było dziwne gdyby potem gracz o Nicku mistrzu arab nie wszedł w to samo miejsce co ja i nie dostał ostrzeżenia. Potem pisałem o tym blackowi bo Hemoglobina mnie ignoruje po czym powiedział że jeszcze raz i zostaje ukarany. Serwer: JB Dowody: mapa kończy się 20:30 około nie pamiętam nazwy. @mr.black @Kolednik @mroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolednik33 Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Podpinam sie, hemoglobina nie powinien mieć admina. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Nie widziałem żeby gracz mistrzu arab wszedł na txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 1 minutę temu, Hemoglobina napisał: Nie widziałem żeby gracz mistrzu arab wszedł na txt Pisałem Ci o tym na u@ przez 20 sekund tam był od kas napisałem. A Ty to zignorowałes i napisałem kolejny raz chciales mnie ukarać, dziękuję. Podro kostek. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) potwierdzam tak było, nie rozumiem jakim cudem on jescze ma admina moim zdaniem on faworyzuje niektórych graczy Edytowane 2 Marca 2019 przez MroKu™ | cs.money 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 @Kostek na serwerze jest straszny młyn ja nie widziałem żeby arab wchodził na txt a ukarać cie chciałem za ciągłe spamienie na @to admins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 4 minuty temu, Hemoglobina napisał: @Kostek na serwerze jest straszny młyn ja nie widziałem żeby arab wchodził na txt a ukarać cie chciałem za ciągłe spamienie na @to admins Nie wi3m czy spamienie dla Ciebie to jest informowanie adminów o popełnionych czynach przez graczy jak Ty nie reagujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Ja nie widziałem co piszesz bo był młyn na serwerze więc jeśli nie ja to black mógł zwrócić na to uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Jak dla mnie dengu powinno być, za te wszystkie jego akcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) 1) ostrzeżenie to nie jest żadna forma kary 2) admin nie jest w stanie sprawdzać wszystkiego na raz 3) ani Ty ani arab nie zostaliście ukarani: gdzie tu więc jakiś przejaw faworyzacji? odrzucam skargę Edytowane 2 Marca 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Teraz, SK4N3R napisał: 1) ostrzeżenie to nie jest żadna forma kary 2) admin nie jest w stanie sprawdzać wszystkiego na raz 3) ani Ty ani arab nie zostaliście ukarani odrzucam skargę Ta skarga to przykład że hemoglobina nie ogarnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi