arise Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 (edytowane) Nick: jord Imię: Janek Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: W tych czasach są e-lekcje więc mam dużo wolnego czasu którego mógłbym przeznaczyć na ocenianie demek itp. umiem rozpisywać skargi więc myśle że jestem odpowiednią osobą na ubt Doświadczenie w ocenianiu demek: jakieś mam Jak długo gram w CS:GO?: około 5 lat Ile czasu poświęcam forum dziennie: dużo, mam przeglądarkę cały czas odpaloną więc zerkam co chwile Znajomość SM: 4 Link do profilu steam: stim Kontakt: stim, dsc ( Jord#7560 ), fb, ts3, forum dajcie na tak dla widza Edytowane 22 Marca 2021 przez jord 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 22 Marca 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 +doswiadczenie na innej sieci w UBT +FIEK +IMIE na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 wez sie nie rozsmieszal na nie -ubt upiesela -lizesz dupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 nie -wiek -jesteś niedojrzały 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubix Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 (edytowane) Może jak upiesela odżyje to się dostaniesz -dzieciaczek Na nie Edytowane 22 Marca 2021 przez Qubix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 A rozpisałeś jakąś skarge? -wiek nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 nie -niedojrzały - kłamie z wiekiem pewnie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na nie - kto ty? -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Nie -wiek -na upieseła nawet skarg nie było więc to nie jest doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Nie - masz range na innej sieci - wiek +/- doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Nie no Jordzik lubię cię ale na nie - to nie jest upiesela ;c -no troszke niedojrzaly jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Powagi trochę. Aplikacja została odrzucona. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi