Rastafari Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 (edytowane) propozycja to: nowa rzecz treść: Aby osoby z rangą admina miałyby tag świecący na czerwony i dodatkowo na chacie czerwony kolor grupy admin, jak to mają svipy tylko w tabeli ranga admin bylaby w kolorze czerwonym, mysle ze to bylby fajny pomysl Spoiler Edytowane 20 Marca 2021 przez rastafari 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Była taka propozycja i ją odrzucili Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Po to była ostatnio propozycja, żeby admin nie wyświetlał się pod !zglos, a teraz chcesz żeby każdy wiedział jak na tacy kto jest adminem. ;d Meh. Jak dla mnie to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czups Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 na nie bez sensowna propka, było już to nie dodali, !zgłoś i wiesz kto ma admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 1 godzinę temu, Tetsuya napisał: Po to była ostatnio propozycja, żeby admin nie wyświetlał się pod !zglos, a teraz chcesz żeby każdy wiedział jak na tacy kto jest adminem. ;d Meh. Jak dla mnie to nie. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 4 godziny temu, Tetsuya napisał: Po to była ostatnio propozycja, żeby admin nie wyświetlał się pod !zglos, a teraz chcesz żeby każdy wiedział jak na tacy kto jest adminem. ;d Meh. Jak dla mnie to nie. +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 3 godziny temu, czups napisał: było już to nie dodali, !zgłoś i wiesz kto ma admina yy nie? Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 NA tak może sie przydac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Na prośbę autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi