Szefuncio Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Nick:(Szefunciu arenaskilla.pl) Nick admina:(Tetsuya) Długość bana:(perm) Data i godzina:(Dzisiaj od 8 do 10 coś kolo tego) Serwer: (Jb#1) Powód bana:(MK?? Miałem pozwolenie od schmidta/naiza wiec idk) Mapa:(boxer) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefuncio Opublikowano 19 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 hiro ale to nie jest to bo to nie były fk tylko normalne zabicie za niewykonywanie polecen xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 (edytowane) Jeżeli byś dostał "pozwolenie" to raczej byś miał zdjętego perm ctban'a. ;d Edytowane 19 Marca 2021 przez Tetsuya 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefuncio Opublikowano 19 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 nierozumiesz ze mam od naiza i od schmidta pozwolenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3tka Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 @Szefuncio nie pamiętasz jak gadałeś niech sobie dają permy i tak na vpn wbije albo robiłeś cały czas fk prowadzisz ze słabym mikrofonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freezy_997 Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 57 minut temu, s3tka napisał: @Szefuncio nie pamiętasz jak gadałeś niech sobie dają permy i tak na vpn wbije albo robiłeś cały czas fk prowadzisz ze słabym mikrofonem Tak było , Sam pisałem na ten temat skargę , Link do skargi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 na ten moment ctban zostaje, z permem dalej tak jak Ci mowilem, mozesz u mnie grac, natomiast jedna krzywa akcja i lota. brak ub @ Moderator 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi