Skocz do zawartości

[Przyjęte]Odwołanie od mute- Lewy

Udostępnij

Lewy

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Lewy 
Nick admina: Hubert rozpisał seba nadał 
Długość bana:6h
Data i godzina: 2021-03-17 16:31- nadanie ze skargi 

Serwer: jb#1
Powód muta: Prowokacje, Naduzywanie [ przy tym utrudnianie bo gadal o czyms co mial freezy w tle ]  (mute) 
Mapa: Dystopian, obejrzałem se demko z ciekawości i imo przypier**lanie sie na siłe podczas luźnej gadki 😞 

Edytowane przez Lewy
  • Lubię to! 3

Nie będę się rozpisywał na temat twojego zachowania ale ty jestes w stanie zwyzywać każdemu rodzine, prowokować, obrażać nie raz ci się to zdarzyło :v Kazdy o tobie ma inne zdanie czy to ty o mnie czy to ja o tobie i nie chodzi mi o to ze ja rozpatrzyłem skargę bo cię nie lubię i dałem ci takiego muta ale to ty prowokujesz mnie od samego początku jaki to ja nie jestem... Tak samo jak Rastafariego, jeszcze mi powiedz że twoje SourceBansy są czyste heh. Nie chodzi mu też o prowokowanie mnie ale wielu innych graczy. Jest wiele starszych wyjadaczy powyżej +20 lat którzy umieją zachować kulture niestety ty nie ... 

Poprawisz zachowanie to będzie dobrze nie poprawisz to będziesz dostawał commsy czy to ode mnie czy to od kogoś innego proste

Zobaczę Zmiany, a to jest tylko 6 godzinny mute to sobie odpoczniesz i se pogadasz jutro  

• Haha! 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności