Lewy Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 (edytowane) Nick: Lewy Nick admina: Hubert rozpisał seba nadał Długość bana:6h Data i godzina: 2021-03-17 16:31- nadanie ze skargi Serwer: jb#1 Powód muta: Prowokacje, Naduzywanie [ przy tym utrudnianie bo gadal o czyms co mial freezy w tle ] (mute) Mapa: Dystopian, obejrzałem se demko z ciekawości i imo przypier**lanie sie na siłe podczas luźnej gadki 😞 Edytowane 17 Marca 2021 przez Lewy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Nie będę się rozpisywał na temat twojego zachowania ale ty jestes w stanie zwyzywać każdemu rodzine, prowokować, obrażać nie raz ci się to zdarzyło :v Kazdy o tobie ma inne zdanie czy to ty o mnie czy to ja o tobie i nie chodzi mi o to ze ja rozpatrzyłem skargę bo cię nie lubię i dałem ci takiego muta ale to ty prowokujesz mnie od samego początku jaki to ja nie jestem... Tak samo jak Rastafariego, jeszcze mi powiedz że twoje SourceBansy są czyste heh. Nie chodzi mu też o prowokowanie mnie ale wielu innych graczy. Jest wiele starszych wyjadaczy powyżej +20 lat którzy umieją zachować kulture niestety ty nie ... Poprawisz zachowanie to będzie dobrze nie poprawisz to będziesz dostawał commsy czy to ode mnie czy to od kogoś innego proste Zobaczę Zmiany, a to jest tylko 6 godzinny mute to sobie odpoczniesz i se pogadasz jutro 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 17 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Od kiedy ostrzeżenie które nadaje się 2 dni temu jest aktualne po upływie tego czasu XD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monv Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 @Lewyw czasie nadawan polecen pewnie dostaje nawet muty x d 1 1 SPAM Przez SK4N3R, 17 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Na 360minut to za dużo żeby po powiedzeniu że coś ci w tle mikrofonu gada + to było przed rundą i lekkie nadużywanie na rozgrzewce. Masz unmuta i tak za takie coś przesiedziałeś swoją godzine muta na którą lekko zasługiwałeś. @ Moderator 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi