Supremenie Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Nick: (Na jakim grasz na serwerze) $upreme#NieMiły ArenaSkilla.pl Nick oskarżonego: (Osoby, na którą składasz skargę) ✰Szczypsik✰ Arenaskilla.pl JW Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) prowokacja + obraża w nicku ( wcześniej miałe nick wulli) + obraża Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) deathrun v1 Data i godzina zdarzenia: około godziny 22:00 Dowody: (Demo/ screeny/ logi serwera) demko mapa forest2 final ps dostałem już bana za obraże (sprowokował mnie) 1 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypsik Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 JW w nicku oznacza "Jak Wyżej" +nie grałem na serwerze gdy supreme miał nick wulli 4 1 nie spamuj łączę 2 posty w 1 Przez SK4N3R, 14 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 na demku nic nie ma + na serwerze cały czas był admin odrzucam @ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi