Lewy Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Link do steam: Link do steam oskarżonego: Nick oskarżonego: Rastafari Opis sytuacji: Gadam se na zabawie z Brownem nikomu nie przeszkadzając i dostajemy po muciku od super adminka. Serwer: jb1 Data i godzina zdarzenia: 2021-03-14 18:53 Dowody: Demko jb_Rehab 2021-03-14 18:53 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 (edytowane) Super, zaczynamy temat, że dostałeś muta, okej xd. Muty słuszne, ostrzegałem was już kilka razy a wy dalej swoje, to co ja miałem zrobić? Chce aby demko obejrzał albo @ naizalbo @ frosztjbo tylko oni są obiektywni z tego co widzę jako ubt. Jak @Lewyi @ BrownBrutcoś wam nie pasuje to napiszcie odwołanie od 2 godzinnego muta Edytowane 14 Marca 2021 przez rastafari 1 5 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 (edytowane) 15:10 - Lewy - Skaner kiedy sobie facebooka założysz? 15:15 - Skaner - Nie mam 15:20 - Lewy - A messengera masz? Czy na gadu gadu ciągle popier*alasz 15:27 - Brown - na ???, było kiedyś coś takiego jak ??? 15:30 - Brown, lewy - Śmiech 15:40 - Brown - Skaner jest teraz na epoce krótkofalówki 15:53 - Brown - Zaraz dostaniesz muta za prowokacje 15:55 - Brown dostaje muta 16:00 - Lewy - nie no na zabawie? 16:03 - Lewy dostaje muta@Lewy odnoszę się do pierwszej rundy. Jeśli tt jest czerwony po freeday'u i nie jest to napisane po lewej stronie że jest zbuntowany to jest freekill, jest to bug.@ SchMidTrób co chcesz @ rastafarilepiej pisz na chacie bo Ciebie nie da się słuchać z tym mikrofonem. oba muty są niesłuszne Edytowane 16 Marca 2021 przez Drix 3 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Jeżeli Skaner by chciał ich zmutować za prowokacje w jego strone to by to zapewne zrobił. Rasta jako, że te "zaczepki" sluchales z trzeciej osoby mogłeś w sumie uznać , że to prowokacja. Jak dla mnie zależy kto na to patrzył to mógł byc to mut bądź odpuścić aby nie karać za wszystko. Nie będe wyciągał konsekwencji za skargę ale uznaję ją jako rozwiazana. Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi