Joski Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Nick: Joski Nick oskarżonego: ..... Opis sytuacji: Gracz ewidentnie ma WH oraz skrypty BH. Serwer: JB IP/SI STEAM_1:0:484428190 Dowody: JB_snow_v2 pierwsza runda ffa skanuje przez ściany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Potwierdzam, smieszne bylo to jak stałęm na terrarium w bezruchu a on potrafil do mnie mierzyc przez DACH i mnie zabić. ABH też miał dobre kilka razy mialem go na scopie w AWP i nieźle lecial z tym ABH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Po obejrzeniu demka i wystawianiu werdyktu zauważyłem, że gracz dostał już blokadę VAC. Do zamknięcia! https://steamcommunity.com/profiles/76561198929122108/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✪ rudyBiceps ツ Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi