Rastafari Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 (edytowane) Typ Grafiki: Sygnatura Tematyka: 666 lub coś z tym związanego Wymiary: Forum Kolorystyka: Ciemna Napis/y: Rastafari Inne uwagi: - Edytowane 6 Marca 2021 przez rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloom Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 6 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 (edytowane) Chodzi mi o takie na przykład czarne tło z napisem 666 lub 999, ale i tak dziękuję za to, że robicie te prace. Tak jak napisałem wyżej, to tego chciałbym wymagać. , Dziękuję za starania jak na razie. Proszę jeszcze nie zamykać . Edytowane 6 Marca 2021 przez rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloom Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monv Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 lepsza jakość -> KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 8 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Dziękuję wszystkim za pracę @ monv @ Mikus @ bloom. Do zamknięcia :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Trochę dziwna praca ale mi się podoba bo jest taka trochę po*ebana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi