Rastafari Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Rastafari Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Znam regulamin, często jest tak gdy nie ma admina to jest młyn na serwerze, myślę że poprawiłem zachowanie od czasu ostatniego podania. Chcę pomóc adminom na serwerach. Doświadczenie w adminowaniu: Admin innej Serwerowni, Admin JB#1, Admin JB#2 Aktualnie Jak długo gram w CS:GO?: 2 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Zależy od czasu Link GT: https://www.gametracker.com/player/[GITY] Rastafari/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[Ninje] młody rastafari/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[Ninja] Rastafari/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 3 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/niktwaznywtymzyciu/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 6 Marca 2021 przez rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 +doswiadczenie +mutacja -kolejne podanie -psyha sitting mozna dac okres probny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monv Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 tak zachowanie aktywnosc doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 na tak +mutacja +doświadczenie +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 tak +admin jb2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yami Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 na Tak + doswiadczenie + wiek + aktywność + ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Na tak Doświadczenie Obecny adm jb2 Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 (edytowane) Okres próbny na Tak +doświadczenie +aktywność +ogarnia regulamin +/- wydaje mi się, że łatwo Cię zdenerwować, jeżeli się mylę to okres próbny przejdziesz Edytowane 6 Marca 2021 przez Zerdix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wscieklykaczor Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 okres próbny +doświadczenie +ogarnia regulamin +mutacja -szybko się denerwujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Nie -impulsywny - siada ci psycha jak jest patola + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 narazie na nie poczekaj z miesiac jeszcze -srednie zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czups Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Drążysz temat w kółko i w kółko Na nie - psycha ci siądzie po tygodniu - dzisiaj brak kultury na serverze - słabe zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 na nie -slaba psycha -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Na razie na nie -simp -psycha -zachowanie +aktywność +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Na tak +/-wiek +aktywność +sm +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Na tak +sm +ogar +/- czasami siada ci psycha a czasami nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Na tak doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Na Tak +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambikk Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Na nie + doswiadczenie + aktywnosc - ma kija w dupie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karakan Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Na tak + doświadczenie + aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 na nie -zachowanie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 4 godziny temu, chakra napisał: na nie -zachowanie Chłop co obraża byłą dziewczynę właściciela sieci z multikonta pisze komuś "-zachowanie", HIT XDDDD Tym razem na tak +jest miejsce w administracji +widać że Ci zależy +nie widziałem u Ciebie złych zachowań ostatnio 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Po aktywności, doświadczeniu, to że masz admina na innych serwerach głos na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Okres próbny Napisz do mnie podając SID jak i link do konta na forum Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi