Rambo4321 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/xRambooooo/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198956807938/ Nick oskarżonego: Mordo Weź Opis sytuacji:Próbny admin będąc na serwerze nie upomina graczy,zgonie z regulaminem serwera np.proszą o kredyty ,nadmierna rozmowa Serwer: HNS Data i godzina zdarzenia: 1.03.2021 seek_safehouse godz 13.50 +- pod koniec mapy Dowody: demko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo4321 Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 5. Admin pilnuje, by Gracze nie łamali regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MordoWez Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 (edytowane) Szkoda że nie dodałeś do skargi że byłem afk i byłem CT schowany:) (w sensie musiałem na chwilkę iść) Edytowane 2 Marca 2021 przez DOMINO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo4321 Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 21 minut temu, MordoWez napisał: Szkoda że nie dodałeś do skargi że byłem afk i byłem CT schowany:) (w sensie musiałem na chwilkę iść) Szkoda że byłeś afk na serwerze.Szkoda że nie reagujesz na gdy gracze nie przestrzegają regulaminu. 25 minut temu, MordoWez napisał: Szkoda że nie dodałeś do skargi że byłem afk i byłem CT schowany:) (w sensie musiałem na chwilkę iść) 1. Admin ma obowiązek być aktywnym zarówno na serwerze jak i na forum. Ponadto jest zobowiązany do odwiedzania forum co najmniej raz na dwa dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puro Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Bobo mogłeś iść na spectate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Po prywatniej rozmowie z adminem wygląda to tak że poszedł AFK lecz tego nie powiedział i wtedy gracze łamali regulamin. A z racji że admina ma niecałe 24h to też trudno wymagać aż tyle bo jednak każdy uczy się z czasem i potrzebuje min 1tyg na "zadomowienie " się na serwerze. Decyzję zostawiam dla GRUBASA nr1 czyli @ DOMINO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Teoretycznie jeżeli jest tylko 1 admin na serwerze i musi gdzieś wyjść na chwilę to moim zdaniem lepiej żeby taki admin nawet o tym nie wspominał - moim zdaniem obecni gracze będą "bardziej grzeczni" niż jeżeli wiedzieliby że admin ma zw albo gdyby po prostu wyszedł lub wszedł na spect. Jeżeli ktoś (z rang wyższych) ma inne zdanie to niech sobie tą skargę otworzy czy coś... Podsumowując Jak admin miał zareagowac w chwili gdy go nie było. Demko pozostaje do sprawdzenia (te sytuacje które wymienił Rambo) tym zajmie się grubas @ wiesiu_HACKERi zostaną nadane odpowiednie kary jeżeli działo się coś nieprawidłowego. Mi się one cały czas "kraszuje" Skarga została odrzucona. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi