Diamont Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) $Diamont$ Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Byłem na tym serwerze już adminem, mam doświadczenie jak i znam community. Zrezygnowałem to był mój błąd który chce teraz naprawić. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) byłem adminem na jb#1 aktualnie jestem na 1vs1 i drv2 Jak długo gram w CS:GO?: 4lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 8-15 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) klik klik 2 klik 3 Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Diamont112/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 na tak +wiek +ogar +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Tak +ogar +mial adma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Na tak +wiek +aktywność +sm +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 tak +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Na Tak +ogar +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karakan Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Na Tak +ogar +aktywność +sm +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 ta bardzo lubie wiek byly admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 tak doswiadczenie aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czups Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 tak +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 +miły +ogarnia +doświadczenie Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Na tak +doświadczenie +sm +aktywność +mutacja Tylko, ty nie za dużo serwerów będziesz miał? na 3 serwerach admin i na każdym musisz być aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloom Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 +aktywnosc +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 tak +sm +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Jestem Na Tak. ty > hubert +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 na tak +doswiadczenie ++ zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasa18 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Tak +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 oj tak tak +dobry admin +mutacja +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 na tak tylko nie zrezygnuj odrazu ogar miales admina mutacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TotalnySzeW Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 tak +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Tak Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 pewnie że tak +ogar +staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Nie Na siłę na aktywność jest robiona Pograj trochę więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Na tak +ogarnięty +były admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Na tak +sm +spoko ziomus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi