Rafis Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Typ Grafiki: Sygnatura Tematyka: Kakashi Wymiary: Jak na forum Kolorystyka: ciemna Napis/y: Rafis Inne uwagi: nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 (edytowane) edit: pomyliły mi się osoby Edytowane 2 Marca 2021 przez Grzechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafis Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 (edytowane) @ rastafarizłe wymiary zrobiłeś na wysokość Edytowane 2 Marca 2021 przez Rafis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 (edytowane) Mój błąd, poprawiam. @RafisZobacz, czy działa. Edytowane 2 Marca 2021 przez rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafis Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Idealna :))) Można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi