Janek_ Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Nick: Janek Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym pomóc innym adminom bo czasami jest młyn i myślę, że byłbym w stanie ogarnąć chaos który jest czasami na serwerze Doświadczenie w adminowaniu: byłem adminem na serwerze minecraft Jak długo gram w CS:GO?: ok. 1500 godzin W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: różnie. na tygodniu z rana i wieczorem a w weekendy wieczorem Link GT: GT1 GT2 GT3 Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: *klik* Mikrofon: tak Mutacja głosu: przechodze Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) Chyba sobie żartujesz. Na nie -commsy Edytowane 28 Lutego 2021 przez Tetsuya 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 na tak +ogarnia ct +ogarnia regulamin zachowanie myśle ze ma lepsze niz 2 nowych adminow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Nie -Zachowanie -commsy +/- sm Popraw zachowanie i nie łap tak często mutów a zmienię zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 na tak +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Coś Czuje ze nie bedzie zbyt dobrze :v Popraw Zachowanie NA NIE -zachowanie 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Na tak +aktywność +/-sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCRACKERx101 Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Na tak +dobrze się zachowuje jak na swój wiek +miły +przyjazny +ogarnięty +umie prowadzić po stronie ct +zna dobrze regulamin +sm, bo na stanowisko admina większe mu niepotrzebne +aktywność +długo gra w cs'a, to nie będzie banował dobrych graczy za haxy Większość tych commsów jest za jakieś głupie namawianie do rtv, więc wyjebane w to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Ja jestem na TAK 14 commsów to nie jest tak dużo np. ja mam 103 +wiek +aktywność +/- sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czups Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 NA TAK +ogar +aktywność +pomocny +przyjaciel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 nie -comsy -zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Jak narazie na nie - comsy 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Patrząc po opiniach admoniow jb -słabe zachowanie Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) smieszny zart commsy wiek aktywnosc zachowanie nie Edytowane 28 Lutego 2021 przez Rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasa18 Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 nie -wiek -commsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NICO_NI Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Na ta Aktywny Miły Śmieszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Okres próbny -comms +aktywność +/- sm +/- zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 -commsy -wiek na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Na Nie -Zachowanie -commsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Na nie -zachowanie -Commsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Oczywiście że na tak +ogarnia +nie wystaje mu kijach lewym uchem +umie w regulamin zachowanie ma git gadacie głupoty pryznajmniej lepsze niż denek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squeezer Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Na tak +ogarnia +Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Na tak ogarnia chłopak +dobry chłopak +aktywność +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Jb ciężki serw z doświadczeniem z serwera MC będzie ci ciężko Na ten moment nie -doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wscieklykaczor Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 na tak +ogarnia -/+ commsy +wiek +ogarnia ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi