mefisTo Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Nick: MefisTo Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Piszę to podanie gdy jestem na serwerze i od 2-3 godz. zgłaszam 3 osoby za BINDY , MUTACJE i żaden ADMIN sie nie pojawił wiem że macie sprawy prywatne. Dlatego chcę pomóc żeby bylo nas więcej. Doświadczenie w adminowaniu: w cs 1.6 miałem przez 8 miesięcy Jak długo gram w CS:GO?: 1,5 roku W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: w dni szkolne 16-19 a w weeknedy 10-15 i od 17-22 cos takiego :) Link GT: https://www.gametracker.com/player/Mefisto/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 3/10 Indentyfikator Steam: STEAM_1:0:160286923 Mikrofon: TAK ale z mutacja gorzej Kontakt: STEAM, FORUM Czy przeczytałeś regulamin Admina?: TAK PS. Pisałem już podanie na STARYM forum , ale własciciel sie nie wypowiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Wymagania spełniasz Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Wymagania spełniasz +/- Mutacja Ale myślę , że dasz radę na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 12 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 PRZEPRASZAM pomyliłem serwery nie tu chcialem złozyc podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 MefisTo>>>KiTTY gt z hns Brak kultury, nie używa mikra.NA NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4RLING Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Jestem na nie powody -> @Koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Jestem na nie, końcu podał powody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na nie, powody @ Koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Napisz podanie w działa HNS'a, bo na retakes nie masz aktywności. Zamykam Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi