Jasiok Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Link do steam: Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/xkacpersky1337/ Nick oskarżonego: (USA) Kacper Opis sytuacji: był freeday i zabili wszystkich bo sie buntowali i ja zostałem ostatni i kacper mnie zabił i mówi ze mialem deagla niby fk specjalny oraz ct oszukuje bo powiedzial; ze mialem deagla serwer: jb#1 Data i godzina zdarzenia: 9:20 , 9:25 Dowody: demko mapa to jb_boxer_th proszę o ct bana 9 Dodaj w zgłoszeniu rundę zdarzenia. Przez RuteK, 25 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 runda to freeday poprostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 kacper - ctban 180 (specjalny fk ) jasiok - mute 120 (nadużywanie, przeszkadzanie w prowadzeniu) @ Moderatorprzyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi