Kokonek Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) - Kokonek Nick admina:(od którego dostałeś bana) - SebOwieczka (skarga) Długość bana:(Czas bana) - 6godzin Data i godzina:(dostania bana) - 24.02.2021 19:09 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Jailbreak #1 Powód bana:(podany przez admina) Info (po prostu się wychyliłem, sprawdziłem i jak go zobaczyłem to zabiłem) Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) ba_jail_soar_b5 Po jednej sytuacji dostałem bana, jak dla mnie to niedorzeczne. Miałem farta po prostu i od razu ban. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Wychodzisz z disco, nie rozglądając w lewo i od wiedząc, że tam jest zabijasz shizera, który nie miał nawet czasu na reakcje. Wyszedłeś z tego pomieszczenia dwa razy, między tymi przypadkami jest całkowita różnica zagrania. Dodatkowo po chwili wspominasz o byciu razem na dc. Osobiście dziwie się, że dostałeś bana na 360, gdzie bany za info są na 1-2+ dni. odrzucam@ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi