D3nKu 5 Napisano 23 Lutego Nick: ♡D3nKû♤ Wiek: 20 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Byłem adminem wiele raz na rożnych serwerach, Doświadczenie w adminowaniu: Byłem z 2 lata adminem na serwerze ,i nikt nic do mnie nie miał. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Gram czasem rano, ale częściej jestem w godzinach wieczornych i nocnych Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Knife] ♡D3nKû♤/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 4/10. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/LOLO232/ Mikrofon: Tak. Mutacja głosu: Tak. Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak wiele razy. 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rastafari 248 Napisano 23 Lutego (edytowane) Lubię Cię, ale Nie. Po twoim ostatnim odrzuconym podaniu dostałeś muta - Zachowanie + Wiek + Aktywność Kiedyś będę na tak, aktualnie nie. Edytowane 23 Lutego przez Rast4far1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kopek 553 Napisano 23 Lutego w dalszym ciagu na nie +starsz sie ogarnąć - zachowanie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mistrzunio5 282 Napisano 23 Lutego Nie -Zachowanie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malcuch 611 Napisano 23 Lutego Na tak +wiek +aktywność +sm 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ST0LAR 180 Napisano 23 Lutego miales odrzucone podanie niedawno -zachowanie +wiek na nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lewy 138 Napisano 23 Lutego Yumiemu daliście szanse, mają podobne comsy + ogar + wiek TAK @hvbert a major z naszej "grupki" ci nie przeszkadza XDD? @ kacper Faktycznie Te ORC się ciągle faworyzują i unikają mutów, 11 motow od tego admina co powinien faworyzować. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hvbert 70 Napisano 23 Lutego (edytowane) Okres Próbny -/+ zachowanie [ starasz sie ] + wiek Edytowane 23 Lutego przez hvbert 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karczmi 897 Napisano 23 Lutego (edytowane) NIE -ch*jowe zachowanie -Kłamanie z wiekiem, miałem sytuacje kiedy 2 osoby z którymi gadałeś na tsie napisał mi na pw na steamie i powiedziały że masz 16 lat i że się przyznawałeś na tsie że kłamiesz z wiekiem -Obrażanie rodziców 10 latka od ku*ew już chwilę temu -Wchodzisz na serwer jak jesteś zjarany i to dość często Edytowane 23 Lutego przez Karczmi 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diamont 131 Napisano 23 Lutego Okres próbny +doświadczenie -zachowanie +wiek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hiro 44 Napisano 23 Lutego 13 godzin temu, mistrzunio5 napisał: Nie -Zachowanie 12 godzin temu, ST0LAR napisał: miales odrzucone podanie niedawno -zachowanie +wiek na nie Aktualnie jedyna osoba której jestem pewien że da rade jako admin Na tak +wiek +aktywność +sm +mutacja 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nastkaa 121 Napisano 23 Lutego Na tak / okres próbny - widać ze się starasz - doswiadczenie - wiek - z tego co widze masz dobry kontakt z innymi @ SchMidT przyklepuj mu te podanie raz dwa 2 6 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SebOwieczka 78 Napisano 23 Lutego Na tak. +wiek +doświadczenie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karakan 9 Napisano 23 Lutego Na tak. +wiek +sm -zachowanie +doświadczenie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jozek 103 Napisano 23 Lutego NA TAK +AKTYWNOSC +WIEK -MIESZKA NA PODLASIU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper 342 Napisano 23 Lutego na nie -zachowanie -mysle ze 3 adminow starczy zeby faworyzowac swoich kumpli, ale patrząc na to ze jestes w tym gangu co schmidt to będzie 4 admin faworyzujący kumpli z ts Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
naiz 198 Napisano 23 Lutego tak, okres próbny nikomu nie zaszkodził +stara się +aktywność +wiek 16 minut temu, kacper napisał: -mysle ze 3 adminow starczy zeby faworyzowac swoich kumpli, ale patrząc na to ze jestes w tym gangu co schmidt to będzie 4 admin faworyzujący kumpli z ts a potem przyleciał smok który 2 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BotKozaczek 11 Napisano 23 Lutego na tak +ogarnia +wiek +aktywność Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DjPiko 90 Napisano 23 Lutego Nie Chłopie ostatnio mnie z wyzywales gdy byłem w ct, u znałeś że cię zfreekelowalem to zaczoles mnie wyzywać -ZACHOWANIE edit - na mapie dust2_final2 24lutego o 12 40 przelkinales, wyzywales Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu 19 Napisano 24 Lutego Tak +wiek +sm 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hobbit 29 Napisano 24 Lutego ahhahaha nie -zachowanie 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zerdix 74 Napisano 24 Lutego Nadal jestem zdaniem, aby dać mu szansę okresem próbnym Na Tak +Doświadczenie +wiek +aktywność Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yami 12 Napisano 24 Lutego Na tak +aktywność +wiek +Doświadczenie +sm 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SchMidT 1142 Napisano 24 Lutego Okres próbny Napisz do mnie na pw podajac link do konta na forum oraz swój SID Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. 5 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach