wscieklykaczor Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Nick: ♡D3nKû♤ Wiek: 20 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Byłem adminem wiele raz na rożnych serwerach, Doświadczenie w adminowaniu: Byłem z 2 lata adminem na serwerze ,i nikt nic do mnie nie miał. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Gram czasem rano, ale częściej jestem w godzinach wieczornych i nocnych Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Knife] ♡D3nKû♤/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 4/10. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/LOLO232/ Mikrofon: Tak. Mutacja głosu: Tak. Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak wiele razy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 (edytowane) Lubię Cię, ale Nie. Po twoim ostatnim odrzuconym podaniu dostałeś muta - Zachowanie + Wiek + Aktywność Kiedyś będę na tak, aktualnie nie. Edytowane 23 Lutego 2021 przez Rast4far1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 w dalszym ciagu na nie +starsz sie ogarnąć - zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Nie -Zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Na tak +wiek +aktywność +sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 miales odrzucone podanie niedawno -zachowanie +wiek na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Yumiemu daliście szanse, mają podobne comsy + ogar + wiek TAK @hvbert a major z naszej "grupki" ci nie przeszkadza XDD? @ kacper Faktycznie Te ORC się ciągle faworyzują i unikają mutów, 11 motow od tego admina co powinien faworyzować. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 (edytowane) Okres Próbny -/+ zachowanie [ starasz sie ] + wiek Edytowane 23 Lutego 2021 przez hvbert 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 (edytowane) NIE -ch*jowe zachowanie -Kłamanie z wiekiem, miałem sytuacje kiedy 2 osoby z którymi gadałeś na tsie napisał mi na pw na steamie i powiedziały że masz 16 lat i że się przyznawałeś na tsie że kłamiesz z wiekiem -Obrażanie rodziców 10 latka od ku*ew już chwilę temu -Wchodzisz na serwer jak jesteś zjarany i to dość często Edytowane 23 Lutego 2021 przez Karczmi 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Okres próbny +doświadczenie -zachowanie +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 13 godzin temu, mistrzunio5 napisał: Nie -Zachowanie 12 godzin temu, ST0LAR napisał: miales odrzucone podanie niedawno -zachowanie +wiek na nie Aktualnie jedyna osoba której jestem pewien że da rade jako admin Na tak +wiek +aktywność +sm +mutacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Na tak / okres próbny - widać ze się starasz - doswiadczenie - wiek - z tego co widze masz dobry kontakt z innymi @ SchMidT przyklepuj mu te podanie raz dwa 2 8 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Na tak. +wiek +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karakan Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Na tak. +wiek +sm -zachowanie +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 NA TAK +AKTYWNOSC +WIEK -MIESZKA NA PODLASIU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 na nie -zachowanie -mysle ze 3 adminow starczy zeby faworyzowac swoich kumpli, ale patrząc na to ze jestes w tym gangu co schmidt to będzie 4 admin faworyzujący kumpli z ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 tak, okres próbny nikomu nie zaszkodził +stara się +aktywność +wiek 16 minut temu, kacper napisał: -mysle ze 3 adminow starczy zeby faworyzowac swoich kumpli, ale patrząc na to ze jestes w tym gangu co schmidt to będzie 4 admin faworyzujący kumpli z ts a potem przyleciał smok który 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BotKozaczek Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 na tak +ogarnia +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Nie Chłopie ostatnio mnie z wyzywales gdy byłem w ct, u znałeś że cię zfreekelowalem to zaczoles mnie wyzywać -ZACHOWANIE edit - na mapie dust2_final2 24lutego o 12 40 przelkinales, wyzywales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malibu Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 ahhahaha nie -zachowanie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Nadal jestem zdaniem, aby dać mu szansę okresem próbnym Na Tak +Doświadczenie +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yami Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Na tak +aktywność +wiek +Doświadczenie +sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Okres próbny Napisz do mnie na pw podajac link do konta na forum oraz swój SID Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. 5 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi