Jasiok Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Link do steam: Link do steam oskarżonego: - https://steamcommunity.com/id/Kokonek123/ Nick oskarżonego: Kokonek Opis sytuacji: była zabawa na disco i nagle shizer schodzi ze schodów i nagle kokonek wychodzi z disco z pre-fire na niego info od fragów na discordzie lub tsie Serwer: jb #1 Data i godzina zdarzenia: 21:40/21:45 Dowody: demko mapa to ba_jail_soar_b5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Po pierwsze, zawsze jak jestem po ct jestem zmutowany na discordzie, po drugie, nie było prefire tylko wyszedłem sprawdziłem lewo prawo i jak go zauważyłem to zacząłem strzelać. Tyle mam do powiedzienia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Kokonek - ban 360 - korzystanie z info Skarga przyjęta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi