Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na Jasiok

Udostępnij

s3tka

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: - 

Link do steam oskarżonego: - 

Nick oskarżonego: Jasiok 
Opis sytuacji: mapa się zaczęła jest freeday buntuje się na Jasiok Jasiok mnie zabija mówi poćwicz potem zaczyna się 1 runda daje pozycje buntu potem daje krok przed cele zabija mnie potem kolejny raz daje krok przed cele i jest cela w powietrzu i nie mam jak zrobić krok przed cele bo spadnę więc zrobiłem krok przed cele i spadłem i mi i kakshiemu uznał potem następny raz daje to samo czyli krok przed cele i znowu jestem w celi w powietrzu  i krok robię spadając i znowu mnie zabija oraz prosiła go osoba z mutacją o wyjście z CT i nie wyszedł 
Serwer: jb #1

Data i godzina zdarzenia: 14:30 a 14:40
Dowody: demko 14:30 a 14:40 freeday oraz 1 runda i potem jeszcze parę 

Jasiok - Blokowanie Dojścia do CT Minuta: 1:12 w Górę [ został upomniany przez Borszcza też w nie miły sposób to już zostawiam wam czy jest to prowokacją czy nie ], Faworyzacja lub nie widział nie wiem Minuta: 2:14 jak i 2 FreeKill'e na tej mapie jest straszliwie dużo FK, ale jeżeli ja też spadłem to mnie też powinien zabić ale moze nie widzial nie wnikam to juz sprawa dla UBT, ale FreeKille były ponieważ Jasiok musiał to przewidzieć że jak daje takie polecenie na takiej mapie no to logiczne jest to że gracze spadną na dół. Pewnie jakby ktoś zrobił na tobie tego FK to byś niestety obrazał i prowokował... Ale w Minucie 7:55 Już ich oszczędziłeś. A w miniucie 8:55 już nie nie rozumiem twojego myślenia

ToNieJaJestem - Wchodzenie Do CT z Niesprawnym Mikrofonem  Minuta: Od początku Mapy, Blokowanie Dojścia Do CT: Minuta: Od Początku Mapy ;v, 

Borszczu - Liczne prowokacje Od Początku Mapy ;v

Kakashi - Przestery/Nadużywanie Mikrofonu Minuta: 4:26

Niko - Obraza Minuta: 9:56, 10:08, 12:06

Minuta 9:30 Tam było straszne nadużywanie i prowokowanie [ sprawdzcie to bo i tak kary wy musicie nadac ]

Bardzo przepraszam, że wtedy byłem na +left ale nic nie mogłem zrobić Monitor się włączał/wyłączał i do tego miałem ping :/ 

• Haha! 1

Godzinę temu, hvbert napisał:

Jasiok - Blokowanie Dojścia do CT Minuta: 1:12 w Górę [ został upomniany przez Borszcza też w nie miły sposób to już zostawiam wam czy jest to prowokacją czy nie ], Faworyzacja lub nie widział nie wiem Minuta: 2:14 jak i 2 FreeKill'e na tej mapie jest straszliwie dużo FK, ale jeżeli ja też spadłem to mnie też powinien zabić ale moze nie widzial nie wnikam to juz sprawa dla UBT, ale FreeKille były ponieważ Jasiok musiał to przewidzieć że jak daje takie polecenie na takiej mapie no to logiczne jest to że gracze spadną na dół. Pewnie jakby ktoś zrobił na tobie tego FK to byś niestety obrazał i prowokował... Ale w Minucie 7:55 Już ich oszczędziłeś. A w miniucie 8:55 już nie nie rozumiem twojego myślenia

ToNieJaJestem - Wchodzenie Do CT z Niesprawnym Mikrofonem  Minuta: Od początku Mapy, Blokowanie Dojścia Do CT: Minuta: Od Początku Mapy ;v, 

Borszczu - Liczne prowokacje Od Początku Mapy ;v

Kakashi - Przestery/Nadużywanie Mikrofonu Minuta: 4:26

Niko - Obraza Minuta: 9:56, 10:08, 12:06

Minuta 9:30 Tam było straszne nadużywanie i prowokowanie [ sprawdzcie to bo i tak kary wy musicie nadac ]

Bardzo przepraszam, że wtedy byłem na +left ale nic nie mogłem zrobić Monitor się włączał/wyłączał i do tego miałem ping :/ 

Moim zdaniem FK nie było ponieważ jak sie idzie krok przed cele bezruch jest na wszystkich celach jest mala krawedz wiec no

Edytowane przez Jasiok

jasiok - 3fk, blokowanie kolejki - 90 ctban
jasiok - prowokacje - 90 mute
kakashi hatake - naduzywanie - 60 mute
borszczu gaming - prowokacje - 60 mute
toniejajestem - blokowanie kolejki - 30 ctban
papierzskyhunter - blokowanie kolejki - 30ctban
niko - obraza - 60mute

@ Moderator

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności