s3tka Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Link do steam: - Link do steam oskarżonego: - Nick oskarżonego: Jasiok Opis sytuacji: mapa się zaczęła jest freeday buntuje się na Jasiok Jasiok mnie zabija mówi poćwicz potem zaczyna się 1 runda daje pozycje buntu potem daje krok przed cele zabija mnie potem kolejny raz daje krok przed cele i jest cela w powietrzu i nie mam jak zrobić krok przed cele bo spadnę więc zrobiłem krok przed cele i spadłem i mi i kakshiemu uznał potem następny raz daje to samo czyli krok przed cele i znowu jestem w celi w powietrzu i krok robię spadając i znowu mnie zabija oraz prosiła go osoba z mutacją o wyjście z CT i nie wyszedł Serwer: jb #1 Data i godzina zdarzenia: 14:30 a 14:40 Dowody: demko 14:30 a 14:40 freeday oraz 1 runda i potem jeszcze parę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Po 1 mogłeś stanac na jakiejś krawędzi bo się da a po 2 z ct nie wyszłem bo też w ct były osoby bez mutacji i jakims cudem im nie kazaliscie wyjsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Jasiok - Blokowanie Dojścia do CT Minuta: 1:12 w Górę [ został upomniany przez Borszcza też w nie miły sposób to już zostawiam wam czy jest to prowokacją czy nie ], Faworyzacja lub nie widział nie wiem Minuta: 2:14 jak i 2 FreeKill'e na tej mapie jest straszliwie dużo FK, ale jeżeli ja też spadłem to mnie też powinien zabić ale moze nie widzial nie wnikam to juz sprawa dla UBT, ale FreeKille były ponieważ Jasiok musiał to przewidzieć że jak daje takie polecenie na takiej mapie no to logiczne jest to że gracze spadną na dół. Pewnie jakby ktoś zrobił na tobie tego FK to byś niestety obrazał i prowokował... Ale w Minucie 7:55 Już ich oszczędziłeś. A w miniucie 8:55 już nie nie rozumiem twojego myślenia ToNieJaJestem - Wchodzenie Do CT z Niesprawnym Mikrofonem Minuta: Od początku Mapy, Blokowanie Dojścia Do CT: Minuta: Od Początku Mapy ;v, Borszczu - Liczne prowokacje Od Początku Mapy ;v Kakashi - Przestery/Nadużywanie Mikrofonu Minuta: 4:26 Niko - Obraza Minuta: 9:56, 10:08, 12:06 Minuta 9:30 Tam było straszne nadużywanie i prowokowanie [ sprawdzcie to bo i tak kary wy musicie nadac ] Bardzo przepraszam, że wtedy byłem na +left ale nic nie mogłem zrobić Monitor się włączał/wyłączał i do tego miałem ping 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 (edytowane) Godzinę temu, hvbert napisał: Jasiok - Blokowanie Dojścia do CT Minuta: 1:12 w Górę [ został upomniany przez Borszcza też w nie miły sposób to już zostawiam wam czy jest to prowokacją czy nie ], Faworyzacja lub nie widział nie wiem Minuta: 2:14 jak i 2 FreeKill'e na tej mapie jest straszliwie dużo FK, ale jeżeli ja też spadłem to mnie też powinien zabić ale moze nie widzial nie wnikam to juz sprawa dla UBT, ale FreeKille były ponieważ Jasiok musiał to przewidzieć że jak daje takie polecenie na takiej mapie no to logiczne jest to że gracze spadną na dół. Pewnie jakby ktoś zrobił na tobie tego FK to byś niestety obrazał i prowokował... Ale w Minucie 7:55 Już ich oszczędziłeś. A w miniucie 8:55 już nie nie rozumiem twojego myślenia ToNieJaJestem - Wchodzenie Do CT z Niesprawnym Mikrofonem Minuta: Od początku Mapy, Blokowanie Dojścia Do CT: Minuta: Od Początku Mapy ;v, Borszczu - Liczne prowokacje Od Początku Mapy ;v Kakashi - Przestery/Nadużywanie Mikrofonu Minuta: 4:26 Niko - Obraza Minuta: 9:56, 10:08, 12:06 Minuta 9:30 Tam było straszne nadużywanie i prowokowanie [ sprawdzcie to bo i tak kary wy musicie nadac ] Bardzo przepraszam, że wtedy byłem na +left ale nic nie mogłem zrobić Monitor się włączał/wyłączał i do tego miałem ping Moim zdaniem FK nie było ponieważ jak sie idzie krok przed cele bezruch jest na wszystkich celach jest mala krawedz wiec no Edytowane 22 Lutego 2021 przez Jasiok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 jasiok - 3fk, blokowanie kolejki - 90 ctban jasiok - prowokacje - 90 mute kakashi hatake - naduzywanie - 60 mute borszczu gaming - prowokacje - 60 mute toniejajestem - blokowanie kolejki - 30 ctban papierzskyhunter - blokowanie kolejki - 30ctban niko - obraza - 60mute@ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi