hobbit Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/VerifiedPremiumAccount/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561199065162181/ Nick oskarżonego: ★JASIOK★ Opis sytuacji: Przez całą mape złe zachowanie w ct. Na kd zabijanie więźnia, faworyzowanie johncika, freekile, prowokacje itd... Serwer: JailBreak #1 CSGO Data i godzina zdarzenia: około 12:40 początek mapy jb_dust2_v50 Dowody: Demko z mapy jb_dust2_v50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Redżi - Nie sprawny Mikrofon Minuta: 04:10 w góre - 30-60min CTBAN [ UBT to już od was zalezy ] Jasiok - Blokowanie Kolejki [ Na początku mapy piko poprosił o wyjscie z CT ], Faworyzacja Minuta: 07-08, Niewykonywanie Życzenia [ co on udawał XDXD ] Minuta: 10:35 w Góre, Kolejna Faworyzacja [ moze nie widzial warto sprawdzic Minuta: 14:40 w Górę ], Jasiok Nie Ogarnianie Dał Życzenie Pawłowi na 2 Osoby eh... Minuta: 18:47 w Góre, Jasiok zabił Weksiorskiego jakbył AFK na Shorcie nie wiem czy mógł ale raczej nie? Dlaczego Johncik go nie zabił tylko CT? Rozumiem był AFK, ale kazdy mu powiedział że jest AFK na shorcie... Minuta: 24:30 w Góre hobbit - 'zamknij pysk jasiok' - to juz od was zalezy czy dacie mu kare Minuta: 07:00-05 Piko: Prowokacja [ Leciutka nie wiem czy chcecie nadawać kare to od was zależy ] Minuta: 12:00 w Górę, Weksiorski - nie ogarnia ct Minuta 30:05 w Góre Demko Rozpisane Kary zostawiam dla UBT! Jeżeli coś pominąłem to przepraszam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Johncika nie faworyzowalem pozatym jesteśmy skłóceni a na KD zabiłem bo chłop nie chciał pójść przed Cele mówiłem mu z 20 razy i żadnych fk nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 sytuacja z ruletką - ct prowokowało sytuacja z powróceniem, gdy został hobbit - dałeś johncikowi powrócic dwa razy sytuacja z kd - weksiorski siedział całą zabawę w one way`u, gdzie byłby już do slaya, także uważam że "fk" słuszny redżi - blokowanie kolejki z niesprawnym mikrofonem - 60 ctban jasiok - faworyzacja, nieogarnianie - 90 ctban@ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi