Rastafari Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 (edytowane) Nick: Rast4far1 Nick admina: @ SK4N3R Długość bana: To akurat warn Data i godzina: Godzinę temu Serwer: Forum Powód bana: Niedozwolone treści Mapa: Nie mam Nie wiedziałem, ze nie mogłem wysyłać linków z YT, gdybym wiedział to bym tak nie zrobił dlatego chciałbym dostać jeszcze jedna szansę odnośnie wysyłania tych linków. Moim zdaniem chatbox mógłby *moderatorzy* pozwolić wysyłać linki do śmiesznych filmów albo z domeny YouTube. Pozdrawiam. Edytowane 19 Lutego 2021 przez Rast4far1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Warna nie dostałeś za wysyłanie linków z YT, tylko za reklamowanie innej sieci serwerów w podaniu i na czatboxie. Wyraźnie napisałem Ci to w ostrzeżeniu. Spoiler Reklama sieci serwerów w podaniu: KLIK (usunięta treść reklamy ze względu na zrealizowane zgłoszenie użytkownika forum) Spoiler Reklama sieci serwerów na czatboxie: 19.02.2021 18:56 Cytat 8), Często też gram na ***, Fajna atmosfera tam jest *Nie reklamuje się* - oczywiście pod gwiazdami kryła się nazwa innej sieci serwerów Czy powinieneś dostać ostrzeżenie zamiast warna? Nie. 1. Miałeś już wcześniej warny. KLIK 1 KLIK 2 2. W styczniu dostałeś ostrzeżenie, w którym prosiłem Cię o zapoznanie się z regulaminem forum Spoiler Chyba wystarczająco udowodniłem Twoją winę- zamykam odwołanie. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją- zgłoś temat, otworzę --> inna osoba podejmie decyzję. Odwołanie od bana zostało odrzucone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi