WeedBengerMati Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Nick: SzybkiMati Nick admina: KR3IZOL Długość bana: permanentny Data i godzina: 2021-02-18 21:55 Serwer: Only Mirage Powód bana: Nie mam pojęcia Mapa: Mirage Grałem sobie w gierke wszystko spoko i nagle oddałem potężny strzał przeciągnięty myszka z broni AWP po czym bezpodstawnie oraz bez sprawdzenia mnie wyłapałem odrazu bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WeedBengerMati Opublikowano 19 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Długo mam czekać na jakąś odpowiedz zwrotną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 @ KR3IZOLrozpisz demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 @ KR3IZOL nie banuj osoby za cheaty co grały 3 rundy i zrobiły 2kille na tobie totalnie normalne, nie wchodzisz na specta i od razu banujesz nawet się nie przyjrzysz osobie której dajesz bana. @ Drixrób co chcesz z adminem. Czysty UB. @ Moderator 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi